Annicas LCHF-pizza
Sparat av:
0
st
Den här pizzabotten startade en riktig pizzafrenzy på olika Facebookgrupper när den släpptes av Annica.Det är en pizzabotten som är väldigt nära vanlig pizza, men är ändå LCHF-pizzabotten.Toppa med vad du vill och om du vill ha recept på en god tomatsås så hittar du ett gott recept här: Tomatsås till pizzaSen är inte någon pizza komplett utan en pizzasallad. Så se till att ordna en laddning av det med.Recept och bild: Annica Cedefors
Sparat av:
0
st
Portioner: 3
Ingredienser
- 2 st ägg
- 1 dl crème fraiche
- 1 msk vatten
- 1 msk fiberhusk
- 2 dl mandelmjöl
- 1 tsk bakpulver
- 0,5 tsk salt
Instruktioner
- Vispa ner de övriga ingredienserna.
- Häll snabbt ut smeten på plåten och bred ut den direkt med en slickepott. Viktigt att vara snabb så att inte fiberhusken hinner svälla för mycket. Det skall vara ungefär 4-5 mm tjockt.
- Sätt in din i ugnen på 180 grader i cirka 10 minuter. Den skall knappt ha fått färg, men kännas lite fast. Höj ugnen till 250 grader.
- Ta ut botten och toppa med vad du nu vill toppa med.
- Sätt in i ugnen igen och låt gräddas i cirka 10 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!