Hoppa till innehåll
Open navigation

Annicas LCHF-pizza

4,10 av 77 röster
Sparat av: st
Annicas LCHF-pizza
Den här pizzabotten startade en riktig pizzafrenzy på olika Facebookgrupper när den släpptes av Annica.Det är en pizzabotten som är väldigt nära vanlig pizza, men är ändå LCHF-pizzabotten.Toppa med vad du vill och om du vill ha recept på en god tomatsås så hittar du ett gott recept här: Tomatsås till pizzaSen är inte någon pizza komplett utan en pizzasallad. Så se till att ordna en laddning av det med.Recept och bild: Annica Cedefors
4,10 av 77 röster
Sparat av: st
Portioner: 3
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Ta fram en plåt och lägg ett bakplåtspapper i det.Vispa ihop ägg, crème fraiche och vatten.
  • Vispa ner de övriga ingredienserna.
  • Häll snabbt ut smeten på plåten och bred ut den direkt med en slickepott. Viktigt att vara snabb så att inte fiberhusken hinner svälla för mycket. Det skall vara ungefär 4-5 mm tjockt.
  • Sätt in din i ugnen på 180 grader i cirka 10 minuter. Den skall knappt ha fått färg, men kännas lite fast. Höj ugnen till 250 grader.
  • Ta ut botten och toppa med vad du nu vill toppa med.
  • Sätt in i ugnen igen och låt gräddas i cirka 10 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg