Hoppa till innehåll
Open navigation

Wild Chips dipp

Inga röster än
Sparat av: st
Wild Chips dipp

Wild Chips är lättrökt och torkat kött från älg, hjort och ren. Helt utan några tillsatser och utan kolhydrater. Bara rent och gott protein.

Denna Wild Chips dipp är otroligt enkel att göra och passar kanon att doppa lite grönsaker i.

Du kan hitta Wild Chips i välsorterade butiker eller så kan du beställa online.

Recept: Wild Chips
Bild: Fanny

Total tid: 6 minuter
Portioner: 6
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Hacka ner köttet så smått du kan, Har du matberedare så kör det där i istället så det blir riktigt fint.
  • Blanda ihop allt och ställ kallt, helst över natten.
  • Servera!
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg