Bakpulver

(Inlägget innehåller annonslänkar till olika webbutiker. Det innebär att varje köp som görs via någon av länkarna genererar en provision till LCHF-arkivet. Detta kostar inte dig något extra.)

Bakpulver känner vi väl alla till och det är något som används mycket inom bakning och speciellt inom lchf och keto där man inte använder sig av jäst.

Nedan så hittar du olika varumärken som har bakpulver och även bästa pris just nu!

Bakpulver

Bakpulver

Varumärke: Urtekram
Mängd: 80 g
Pris (ca.): 33:-
Ekologiskt: Ja


Bakpulver

Bakpulver

Varumärke: Rawfoodshop
Mängd: 100 g
Pris (ca.): 43:-
Ekologiskt: Ja

Last updated: 2024-02-26 21:54:13

Bakpulver

Bakpulver

Varumärke: Favorit
Mängd: 225 g
Pris (ca.): 12:-
Ekologiskt: Nej

Hittade tyvärr inga priser just nu...

Bäst i test

Tidningen Råd & Rön har testat 11 olika bakpulver och det visade sig att det är enorma skillnader mellan olika bakpulver.

Framförallt så är det skillnad mellan de konventionella bakpulvren som man köper i vanliga butiker och de ekologiska som finns att köpa online.

Det visade sig att de ekologiska inte alls hade samma förmåga att expandera och det är ju rätt så nedslående, men det beror på att man i ekologiska bakpulver använder sig av en annan syra än i konventionella.

Dom som var bäst i test var det från Fazer som blev etta, Belbake som finns på Lidl kom tvåa och tredje platsen knep Favorit från City Gross.

Mer om testet kan du se här: https://www.tv4play.se/klipp/cd17251498853e897f48/testat-har-ar-basta-och-samsta-bakpulvret?first=3787030