Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Gelatinpulver

(Inlägget innehåller annonslänkar till olika webbutiker. Det innebär att varje köp som görs via någon av länkarna genererar en provision till LCHF-arkivet. Detta kostar inte dig något extra.) Gelatinpulver är ett proteinrikt pulver som bildar en geléaktig konsistens på mat. En tsk gelatinpulver motsvarar 2 gelatinblad. Viktigt att tänka på med gelatinpulver är att det måste värmas upp i vätska för att lösas upp helt. När det sedan kallnar, så stelnar det och bildar en gelé. Pure Gelatin Tillverkare: NyttoteketMängd: 500 gPris (ca.): 190:- Nyttotekets gelatinpulver...

Gelatinpulver

(Inlägget innehåller annonslänkar till olika webbutiker. Det innebär att varje köp som görs via någon av länkarna genererar en provision till LCHF-arkivet. Detta kostar inte dig något extra.)

Gelatinpulver är ett proteinrikt pulver som bildar en geléaktig konsistens på mat.

En tsk gelatinpulver motsvarar 2 gelatinblad.

Viktigt att tänka på med gelatinpulver är att det måste värmas upp i vätska för att lösas upp helt. När det sedan kallnar, så stelnar det och bildar en gelé.

Gelatinpulver

Pure Gelatin

TillverkareNyttoteket
Mängd: 500 g
Pris (ca.): 190:-


Nyttotekets gelatinpulver är det enda jag använder. Hög kvalitet och kommer från gräsbetande djur.

Näringsvärde per 100 g

  • Protein 86 g  
  • Kolhydrater 0 g
    • varav sockerarter 0 g  
  • Fett 0 g
  • Fiber 0 g
  • Salt 0,2 g

Recept som du kan göra med gelatinpulver.

Här är några tips på recept som innehåller gelatin.

Mums-Mums
Mums-Mums
Citron- och hallonpannacotta
Citron- och hallonpannacotta
Matjesmousse – LCHF
Matjesmousse – LCHF
Cheesecake med blåbärsspegel
Cheesecake med blåbärsspegel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *