Gelatinpulver
(Inlägget innehåller annonslänkar till olika webbutiker. Det innebär att varje köp som görs via någon av länkarna genererar en provision till LCHF-arkivet. Detta kostar inte dig något extra.) Gelatinpulver är ett proteinrikt pulver som bildar en geléaktig konsistens på mat. En tsk gelatinpulver motsvarar 2 gelatinblad. Viktigt att tänka på med gelatinpulver är att det måste värmas upp i vätska för att lösas upp helt. När det sedan kallnar, så stelnar det och bildar en gelé. Pure Gelatin Tillverkare: NyttoteketMängd: 500 gPris (ca.): 190:- Nyttotekets gelatinpulver...
(Inlägget innehåller annonslänkar till olika webbutiker. Det innebär att varje köp som görs via någon av länkarna genererar en provision till LCHF-arkivet. Detta kostar inte dig något extra.)
Gelatinpulver är ett proteinrikt pulver som bildar en geléaktig konsistens på mat.
En tsk gelatinpulver motsvarar 2 gelatinblad.
Viktigt att tänka på med gelatinpulver är att det måste värmas upp i vätska för att lösas upp helt. När det sedan kallnar, så stelnar det och bildar en gelé.
Pure Gelatin
Tillverkare: Nyttoteket
Mängd: 500 g
Pris (ca.): 190:-
Nyttotekets gelatinpulver är det enda jag använder. Hög kvalitet och kommer från gräsbetande djur.
Näringsvärde per 100 g
- Protein 86 g
- Kolhydrater 0 g
- varav sockerarter 0 g
- Fett 0 g
- Fiber 0 g
- Salt 0,2 g
Recept som du kan göra med gelatinpulver.
Här är några tips på recept som innehåller gelatin.