LCHF-arkivet tipsar om grönsakssvarv

LCHF-arkivet tipsar om grönsakssvarv

När jag var på semester i Spanien så fick jag för första gången smaka på Zoodles i form av en sallad. Det är alltså zucchini som man svarvar till spaghetti.

Jag blev helt kär. Vilket otroligt smidigt sätt att använda sig av god zucchini.

Inom LCHF så är det ett jättebra sätt att ersätta nudlar/spaghetti med Zoodles istället.

Nu hade jag självklart sett dessa grönsakssvarvar på nätet innan, men aldrig känt nåt större behov av det, men efter min upplevelse i Spanien så var jag bara tvungen att testa.

Som tur var så hittade jag massor av olika grönsakssvarvar på Bagaren & Kocken. Jag skrev till dem och frågade om vilken som de rekommenderade och fick till svar att Westmark Spiromat var den som var mest prisvärd. Några dagar senare så kom en sådan hem i brevlådan och den sattes på prov direkt.

Otroligt lätt att använda. Lite stor kanske, så det gäller att ha lite utrymme hemma, men riktigt lätt att plocka fram och använda. Väldigt lätt att diska med.

Jag rekommenderar verkligen alla som tycker om zucchini att skaffa sig en svarv av något slag. Har man budget för det och känner att man kommer använda den mycket så rekommenderar jag varmt en Westmark Spiromat.

Köper du en grönsakssvarv hos Bagaren & Kocken så får du 10% i rabatt om du anger LCHFARKIVET i kassan. Det gäller på samtliga grönsakssvarvar de har. Koden är giltig till 16/4-17

Det går självklart att använda den här till andra grönsaker.