LCHF-matkassar

Vi människor har olika behov när det kommer till mat. Vad vi behöver och vill stoppa i oss är därför olika. Det finns många olika inriktningar på matkassar så som vegetarisk, vegansk, ekologisk, glutenfritt, snabb och lättlagade och många fler. Som tur är kan man hitta matkassar som passar hela familjen genom att kombinera recepten eller byta ut råvaror i kassen så att hela familjen kan njuta av maträtterna. Vill du läsa mer om matkassar med LCHF kan du ta en titt på hittamatkassen.se som jämför och recenserar leverantörer.

Här hittar du en lista på olika företag som erbjuder matkasse som är anpassat för LCHF.

Det finns även oftast en rabattkod eller ett erbjudande du kan använda dig av och detta är ibland erbjudanden som är exklusivt för besökarna på LCHF-arkivet, så då måste du klicka på knappen Beställ för att komma till sidan och kunna nyttja erbjudandet.

Oftast är det enklast att kolla på varje enskilt företags hemsida om de levererar till just ditt område.

När det gäller priserna så har jag försökt att räkna på ett cirkapris per måltid baserat på att man köper för 4 personer. Det finns ofta matkassar för 2 och 6 personer med och då är priset annorlunda. Mina cirkapriser är mer för att du skall få en snabb uppfattning om priset per måltid.

Har du tips på fler företag som har en matkasse anpassad för LCHF så lämna en kommentar nedan så lägger jag in den så snart jag hinner.
Har du beställt en matkasse genom min sida, så får du väldigt gärna skriva en kommentar här på sidan vem du beställde hos och när den väl kommer hur kvaliteten var. Det hjälper andra som är intresserade och då kan jag även skicka vidare detta till de företag som finns med i listan.

Sidan skall uppdateras…