Abborre i saffran- och kokossås

Abborre i saffran- och kokossås 3SkapareLasse
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Abborre i saffran- och kokossås.
Går bra med annan fisk också såklart men jag hade Abborre i frysen.
500 g fiskfile

DelaTweetSparaDelaBigOven

Abborre i saffran- och kokossås 1

Mängd2 Portioner
Förberedelse30 minTillagning15 minTotalt45 min

 500 g Fiskfile (vit fisk)
 ½ tsk Salt
 2 deciliter Matyoghurt
 2 deciliter Kokosmjölk
 1 st Fiskbuljong tärning
 1 påse saffran
 1 tsk Sambal oelek

1

Vispa ihop youghurt, kokosmjölk, buljong, saffran och sambal i låg gryta eller stekpanna typ. Koka upp allt och lägg ner fisken o koka med lock på svag värme 6-7 min. Servera med sallad.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 500 g Fiskfile (vit fisk)
 ½ tsk Salt
 2 deciliter Matyoghurt
 2 deciliter Kokosmjölk
 1 st Fiskbuljong tärning
 1 påse saffran
 1 tsk Sambal oelek

Instruktioner

1

Vispa ihop youghurt, kokosmjölk, buljong, saffran och sambal i låg gryta eller stekpanna typ. Koka upp allt och lägg ner fisken o koka med lock på svag värme 6-7 min. Servera med sallad.

Abborre i saffran- och kokossås

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.