Abborre i saffran- och kokossås

 

SkapareLasseSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Abborre i saffran- och kokossås

Mängd2 Portioner
Förberedelse30 minTillagning15 minTotalt45 min

Ingredienser

 500 g Fiskfile (vit fisk)
 ½ tsk Salt
 2 deciliter Matyoghurt
 2 deciliter Kokosmjölk
 1 st Fiskbuljong tärning
 1 påse saffran
 1 tsk Sambal oelek

Gör så här:

1

Vispa ihop youghurt, kokosmjölk, buljong, saffran och sambal i låg gryta eller stekpanna typ. Koka upp allt och lägg ner fisken o koka med lock på svag värme 6-7 min. Servera med sallad.

Beskrivning - Information

Abborre i saffran- och kokossås.
Går bra med annan fisk också såklart men jag hade Abborre i frysen.
500 g fiskfile

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 500 g Fiskfile (vit fisk)
 ½ tsk Salt
 2 deciliter Matyoghurt
 2 deciliter Kokosmjölk
 1 st Fiskbuljong tärning
 1 påse saffran
 1 tsk Sambal oelek

Instruktioner

1

Vispa ihop youghurt, kokosmjölk, buljong, saffran och sambal i låg gryta eller stekpanna typ. Koka upp allt och lägg ner fisken o koka med lock på svag värme 6-7 min. Servera med sallad.

Abborre i saffran- och kokossås

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *