
Beskrivning - Information
En supergod glass med ädelost i, serverad med blåbärsmarmelad. Ett måste om du älskar ädelost.
Ingredienser
Gör så här:
Värm gräddmjölken på spisen med sötströ och smula ner ädelosten tills osten smällt. Vispa äggulor poröst. Blanda ihop allt och kör i glassmaskin eller i frysen (ta ut och rör om ibland). Värm blåbär med en gnutta sötströ och vaniljpulver och servera på glassen.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Värm gräddmjölken på spisen med sötströ och smula ner ädelosten tills osten smällt. Vispa äggulor poröst. Blanda ihop allt och kör i glassmaskin eller i frysen (ta ut och rör om ibland). Värm blåbär med en gnutta sötströ och vaniljpulver och servera på glassen.