Ädelostgratinerad torsk

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Ädelostgratinerad torsk

Mängd3 Portioner
Förberedelse15 minTillagning25 minTotalt40 min

Ingredienser

 500 g Torskfilé
 100 g Champinjoner (färska)
 100 g Paprika (röd)
 50 g Purjolök
 100 g Ädelost
 1/2 dl Vitt vin
 1 tsk Basilika (Torkad)
 1 tsk Dragon (torkad)
 1 knivsudd Cayennepeppar

Gör så här:

1

Skär grönsakerna i bitar. Bryn champinjonerna i smöret och slå i paprika och purjo precis i slutet och låt de fräsa med en minut. Salta och peppra och slå upp i en ugnsfast form.

2

Skär torsken i ganska så stora bitar och lägg ovanpå grönsakerna i formen. Smula ädelosten jämnt över allt.

3

Blanda grädde, vin, kryddor och salta och peppra lite. Häll blandningen över fisken.

4

Ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 20-25 minuter.

Beskrivning - Information

Att tillaga torsk med ädelost trodde jag inte riktigt på, men det var ju vad jag hade hemma och varför inte testa och se hur det blir.

Det visade sig att det faktiskt blev riktigt gott.

Servera det gärna med lite kokta grönsaker.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Torskfilé
 100 g Champinjoner (färska)
 100 g Paprika (röd)
 50 g Purjolök
 100 g Ädelost
 1/2 dl Vitt vin
 1 tsk Basilika (Torkad)
 1 tsk Dragon (torkad)
 1 knivsudd Cayennepeppar

Instruktioner

1

Skär grönsakerna i bitar. Bryn champinjonerna i smöret och slå i paprika och purjo precis i slutet och låt de fräsa med en minut. Salta och peppra och slå upp i en ugnsfast form.

2

Skär torsken i ganska så stora bitar och lägg ovanpå grönsakerna i formen. Smula ädelosten jämnt över allt.

3

Blanda grädde, vin, kryddor och salta och peppra lite. Häll blandningen över fisken.

4

Ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 20-25 minuter.

Ädelostgratinerad torsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *