
Beskrivning - Information
En festlig måltid för 4 personer.
Ingredienser
Gör så här:
Snitta kycklingfilén eller gör ett långt hål i den. Tryck ned din favoritädelost tills det inte får plats mer.
(Valfritt, till 4 filéer tar jag och penslar filéerna med 1 tsk collorit för att få lite färg.
Lägg kycklingen i en form och och häll grädde blandat med smetana i formen så det täcker halvvägs.
In i ugnen 200° i ca 30- 35 min.
Fräs grönsakerna.
Knäck 6 ägg , riv 200 gr parmesan, mosa 100 gr feta. Krydda med salt och vitpeppar.
Hällde i grönsakerna och blandningen i en form.
In i ugnen. 30 min i 175 °.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Snitta kycklingfilén eller gör ett långt hål i den. Tryck ned din favoritädelost tills det inte får plats mer.
(Valfritt, till 4 filéer tar jag och penslar filéerna med 1 tsk collorit för att få lite färg.
Lägg kycklingen i en form och och häll grädde blandat med smetana i formen så det täcker halvvägs.
In i ugnen 200° i ca 30- 35 min.
Fräs grönsakerna.
Knäck 6 ägg , riv 200 gr parmesan, mosa 100 gr feta. Krydda med salt och vitpeppar.
Hällde i grönsakerna och blandningen i en form.
In i ugnen. 30 min i 175 °.