Hoppa till innehåll
Open navigation

Ägg och ostbullar

5 av 2 röster
Sparat av: st
Ägg och ostbullar
Det här är ett alternativ till bröd som är helt utan mjöl. Jag snappade upp receptet på en Facebookgrupp och modifierade det lite för att få det lite mer som jag vill ha det smakmässigt. Riktigt gott att servera med färskost, några skivor skinka eller korv och lite grönsaker. Perfekt dessutom om du har en massa äggvita över.Äter du LCHF så är detta ett recept du bara måste testa. Enklare än så här blir det inte, och gott dessutom!
5 av 2 röster
Sparat av: st
Portioner: 3
Författare: LCHF-arkivet

Utrustning

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa äggvitorna tillsammans med ett par droppar vinäger tills det är riktigt fluffigt.
  • Blanda ner osten och paprikapulvret i äggvitorna och blanda ihop allt.
  • Klicka ut 4-6 bollar på en bakpappersklädd plåt.
  • Grädda i 200 grader (varmluft) i cirka 10-15 minuter tills de har fått en brun och fin färg.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg