Ägg och ostbullar

Ägg och ostbullar 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här är ett alternativ till bröd som är helt utan mjöl. Jag snappade upp receptet på en Facebookgrupp och modifierade det lite för att få det lite mer som jag vill ha det smakmässigt. Riktigt gott att servera med färskost, några skivor skinka eller korv och lite grönsaker. Perfekt dessutom om du har en massa äggvita över.

Äter du LCHF så är detta ett recept du bara måste testa. Enklare än så här blir det inte, och gott dessutom!

DelaTweetSparaDelaBigOven

Mängd3 Portioner
Förberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min

Ingredienser

 3 st Äggvitor
 3 dl Riven ost
 1 krm Paprikapulver
 3 droppar Vitvinsvinäger

Gör så här:

1

Vispa äggvitorna tillsammans med ett par droppar vinäger tills det är riktigt fluffigt.

3

Blanda ner osten och paprikapulvret i äggvitorna och blanda ihop allt.

5

Klicka ut 4-6 bollar på en bakpappersklädd plåt.

7

Grädda i 200 grader (varmluft) i cirka 10-15 minuter tills de har fått en brun och fin färg.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 3 st Äggvitor
 3 dl Riven ost
 1 krm Paprikapulver
 3 droppar Vitvinsvinäger

Instruktioner

1

Vispa äggvitorna tillsammans med ett par droppar vinäger tills det är riktigt fluffigt.

3

Blanda ner osten och paprikapulvret i äggvitorna och blanda ihop allt.

5

Klicka ut 4-6 bollar på en bakpappersklädd plåt.

7

Grädda i 200 grader (varmluft) i cirka 10-15 minuter tills de har fått en brun och fin färg.

Ägg och ostbullar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *