Ägghalvor med räkor och kaviar

Av LCHF-arkivet  ,   

mars 23, 2016

Ägghalvor med goda topping är något som vi i Sverige har på våra högtider. Det funkar till julbordet, påskmaten och midsommarbuffén.

Toppingen här i detta receptet är det jag brukar göra men kan självklart varieras efter vad du själv tycker är gott.

Tycker du att det är svårt att koka ägg, köp en äggkokare

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 5 min
  • Mängd: 5 portioner

Ingredienser

5 Ägg

0,5 dl Majonnäs

0,5 dl Creme Fraiche

15 st Räkor (skalade)

3 msk Kaviar (röd)

1 st Dillkvist

Instruktioner

1Börja med att hårdkoka äggen och låt dem svalna och skala dem sedan.

2Dela dem på hälften.

3Garnera nu halvorna på detta sätt. Hälften med majonnäs och räkor och hälften med crème fraiche och kaviar. Toppa med en liten dillkvist på toppen.

4Ställ fram på en tallrik och njut av goda ägg!

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.