Ägghalvor med räkor och kaviar

Ägghalvor med räkor och kaviar 3SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Ägghalvor med goda topping är något som vi i Sverige har på våra högtider. Det funkar till julbordet, påskmaten och midsommarbuffén.

Toppingen här i detta receptet är det jag brukar göra men kan självklart varieras efter vad du själv tycker är gott.

Tycker du att det är svårt att koka ägg, köp en äggkokare

DelaSparaDelaBigOven

Ägghalvor med räkor och kaviar 1

Mängd5 Portioner
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

 5 Ägg
 0,5 dl Majonnäs
 0,5 dl Creme Fraiche
 15 st Räkor (skalade)
 3 msk Kaviar (röd)
 1 st Dillkvist

1

Börja med att hårdkoka äggen och låt dem svalna och skala dem sedan.

3

Dela dem på hälften.

5

Garnera nu halvorna på detta sätt. Hälften med majonnäs och räkor och hälften med crème fraiche och kaviar. Toppa med en liten dillkvist på toppen.

7

Ställ fram på en tallrik och njut av goda ägg!

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 5 Ägg
 0,5 dl Majonnäs
 0,5 dl Creme Fraiche
 15 st Räkor (skalade)
 3 msk Kaviar (röd)
 1 st Dillkvist

Instruktioner

1

Börja med att hårdkoka äggen och låt dem svalna och skala dem sedan.

3

Dela dem på hälften.

5

Garnera nu halvorna på detta sätt. Hälften med majonnäs och räkor och hälften med crème fraiche och kaviar. Toppa med en liten dillkvist på toppen.

7

Ställ fram på en tallrik och njut av goda ägg!

Ägghalvor med räkor och kaviar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.