
Beskrivning - Information
Efter att jag upptäckte det här sättet att göra äggröra på så gör jag inte min äggröra på något annat sätt.
Det är en äggröra som är helt perfekt för dig som äter LCHF, med en hög fetthalt och som smakar otroligt gott.
Receptet är gjort utifrån följande klipp med Gordon Ramsay och enligt honom är det enda sättet man skall göra äggröra på. I klippet kan du se hur man går tillväga. Bortse från brödet bara... =)
Ingredienser
Gör så här:
Knäck äggen i en kastrull och lägg i smöret och lite svartpeppar. OBS, salta inte än, utan gör det i slutet.
Ställ kastrullen på en platta och rör runt hela tiden med en slickepott.
När äggen börjar koagulera drar du bort kastrullen och rör om, sen tillbaka på plattan igen.
Upprepa det här tills det att du har fått en fin konsistens på äggröran.
Lägg i en klick med crème fraiche och rör om. Salta och servera direkt.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Knäck äggen i en kastrull och lägg i smöret och lite svartpeppar. OBS, salta inte än, utan gör det i slutet.
Ställ kastrullen på en platta och rör runt hela tiden med en slickepott.
När äggen börjar koagulera drar du bort kastrullen och rör om, sen tillbaka på plattan igen.
Upprepa det här tills det att du har fått en fin konsistens på äggröran.
Lägg i en klick med crème fraiche och rör om. Salta och servera direkt.
Det måste jag testa imorgon !
Låter supergott !
Måste pröva, alla recept ni visar måste jag göra, dom är kanon, har gjort många, och blivit så bra. Tack och Kram från mej. 💕
Testat det i flera år. Det bästa receptet på äggröra enlig Gordon Ramsey!
Gott. Ännu godare om man droppar i lite citron… Tycker jag.
Glömde grädden.
Det ska inte vara någon grädde i…
Detta är verkligen ett höjdarrecept!
Testat många olika äggröror genom åren, men alla med samma resultat, ända tills nu.
Att så små ändringar i tillagning kan ge så stor skillnad på slutresultatet är otroligt.
Otroligt skoj att höra!
Jag kan bara hålla med dig, det är en grym äggröra.