Hoppa till innehåll
Open navigation

Äggsmör

4,29 av 14 röster
Sparat av: st
Äggsmör

Äggsmör är något som är barndom för mig. I Finland så äter man det till karelska piroger, som tyvärr inte är LCHF, men äggsmöret, det är definitivt LCHF.

Funkar perfekt på en bit fröknäcke eller som tillbehör på en bit kokt torsk. Det funkar bra att blanda i lite hackad persilja med om man vill ha lite färg på det hela och till torsk är det supergott.

Total tid: 15 minuter
Portioner: 2
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Koka äggen. Hårdkokta ägg skall det vara. Låt dem svalna av.
  • Lägg smöret och skalade äggen i en skål och mosa ihop allt med en gaffel eller liknande. Servera direkt!
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg