Allroundmarinad

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

5
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Allroundmarinad

Kategori

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 2 msk Rödvinsvinäger
 4 msk Olivolja
 2 krm Rökt paprikapulver
 4 st Vitlöksklyftor

Gör så här:

1

Skala och riv/pressa vitlöken fint. Blanda ihop med övriga ingredienser till en jämn sås.

3

Marinera det du vill marinera i minst en timme, men helst mycket längre.

Beskrivning - Information

När det grillas mycket på sommaren så tycker jag inte om att köpa färdiga marinader, de är ofta fulla med socker och tillsatser. Det är så otroligt enkelt att göra en egen god allroundmarinad och här bjuder jag på mitt recept som jag oftast gör.

Den passar som marinad till det mesta och går även att använda som en glaze att pensla med under tiden man grillar.

Bild: Pixabay

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 msk Rödvinsvinäger
 4 msk Olivolja
 2 krm Rökt paprikapulver
 4 st Vitlöksklyftor

Instruktioner

1

Skala och riv/pressa vitlöken fint. Blanda ihop med övriga ingredienser till en jämn sås.

3

Marinera det du vill marinera i minst en timme, men helst mycket längre.

Allroundmarinad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *