Allroundmarinad

Allroundmarinad 3SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

När det grillas mycket på sommaren så tycker jag inte om att köpa färdiga marinader, de är ofta fulla med socker och tillsatser. Det är så otroligt enkelt att göra en egen god allroundmarinad och här bjuder jag på mitt recept som jag oftast gör.

Den passar som marinad till det mesta och går även att använda som en glaze att pensla med under tiden man grillar.

Bild: Pixabay

DelaTweetSparaDelaBigOven

Allroundmarinad 1

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 1 msk Fransk senap
 2 tsk Tomatpuré
 2 msk Rödvinsvinäger
 4 msk Olivolja
 2 krm Rökt paprikapulver
 1 tsk Spiskummin
 4 st Vitlöksklyftor
 1 tsk Sambal oelek

Gör så här:

1

Skala och riv/pressa vitlöken fint. Blanda ihop med övriga ingredienser till en jämn sås.

3

Marinera det du vill marinera i minst en timme, men helst mycket längre.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 msk Fransk senap
 2 tsk Tomatpuré
 2 msk Rödvinsvinäger
 4 msk Olivolja
 2 krm Rökt paprikapulver
 1 tsk Spiskummin
 4 st Vitlöksklyftor
 1 tsk Sambal oelek

Instruktioner

1

Skala och riv/pressa vitlöken fint. Blanda ihop med övriga ingredienser till en jämn sås.

3

Marinera det du vill marinera i minst en timme, men helst mycket längre.

Allroundmarinad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.