När det grillas mycket på sommaren så tycker jag inte om att köpa färdiga marinader, de är ofta fulla med socker och tillsatser. Det är så otroligt enkelt att göra en egen god allroundmarinad och här bjuder jag på mitt recept som jag oftast gör.
Den passar som marinad till det mesta och går även att använda som en glaze att pensla med under tiden man grillar.
Bild: Pixabay
Skala och riv/pressa vitlöken fint. Blanda ihop med övriga ingredienser till en jämn sås.
Marinera det du vill marinera i minst en timme, men helst mycket längre.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skala och riv/pressa vitlöken fint. Blanda ihop med övriga ingredienser till en jämn sås.
Marinera det du vill marinera i minst en timme, men helst mycket längre.