Utskriftsalternativ:

Amerikanska kokospannkakor

Mängd4 PortionerFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Amerikanska pannkakor är så otroligt gott tycker jag. Det här LCHF-receptetAmerikanska kokospannkakor/American pancakes är gjort på kokosmjöl, men smakar inte så mycket kokos.

De sväller upp och blir tjocka som amerikanska pannkakor ska göra och serverar du dem direkt från pannan så smakar det riktigt gott.

Servera med lite färska bär och vispad grädde.

Det här receptet ger ungefär 10 pannkakor.

Funkar kanon om du äter LCHF/lowcarb. Perfekt även om du inte tål mandel som ingår i många andra pannkaksrecept.

 4 Ägg
 2 dl Grädde 40%
 2 msk Smör (smält)
 1 dl Kokosmjöl
 2 krm Salt
 1 tsk Bakpulver
 2 tsk Fiberhusk
 2 tsk Sötningsmedel (Sötströ eller motsvarande sötning)
1

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Använd gärna en gaffel för att ta bort eventuella klumpar av kokosmjölet.

3

Vispa äggen lite porösa och tillsätt grädden och det smälta smöret.

5

Vispa ner de torra ingredienserna i äggsmeten.

7

Stek i rikligt med smör på medelhög värme.

Nutrition Facts

Portioner 4