Annikas hallonmuffins

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Här är ett LCHF-recept på sockerfria och glutenfria hallonmuffins som Annika har gjort.

Väldigt enkla och goda att baka. Fungerar jättebra att frysa in.

Vill du göra dem så de passar paleo, byt ut smöret mot kokosolja.

Beställ kokosmjöl här!

Recept och bild: Annika

DelaSparaDelaBigOven

Mängd10 Portioner
Förberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min

 3 Ägg
 1 dl Sötning som du gillar
 1 dl Kokosmjöl
 1,25 dl Kokosflingor
 100 g Smör
 0,5 dl Kokosmjölk
 2 tsk Bakpulver
 1 tsk Vaniljpulver
 1 dl Hallon

1

Sätt ugnen på 175 grader.

3

Vispa upp äggen tillsammans med sötningen så det blir riktigt fluffigt.

5

Blanda de torra ingredienserna i en bunke.

7

Smält smöret och ha i kokosmjölken.

9

Vispa ner smöret och kokosmjölken i äggvispet.

11

Vispa försiktigt ner de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda försiktigt så att du inte slår ur för mycket av luften.

13

Fördela i 10 muffinsformar. Toppa med några hallon i varje muffin.

15

Grädda i cirka 10-15 minuter.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 3 Ägg
 1 dl Sötning som du gillar
 1 dl Kokosmjöl
 1,25 dl Kokosflingor
 100 g Smör
 0,5 dl Kokosmjölk
 2 tsk Bakpulver
 1 tsk Vaniljpulver
 1 dl Hallon

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175 grader.

3

Vispa upp äggen tillsammans med sötningen så det blir riktigt fluffigt.

5

Blanda de torra ingredienserna i en bunke.

7

Smält smöret och ha i kokosmjölken.

9

Vispa ner smöret och kokosmjölken i äggvispet.

11

Vispa försiktigt ner de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda försiktigt så att du inte slår ur för mycket av luften.

13

Fördela i 10 muffinsformar. Toppa med några hallon i varje muffin.

15

Grädda i cirka 10-15 minuter.

Annikas hallonmuffins

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *