Annikas hallonmuffins

Av LCHF-arkivet    

juni 1, 2016

Här är ett LCHF-recept på sockerfria och glutenfria hallonmuffins som Annika har gjort.

Väldigt enkla och goda att baka. Fungerar jättebra att frysa in.

Vill du göra dem så de passar paleo, byt ut smöret mot kokosolja.

Beställ kokosmjöl här!

Recept och bild: Annika

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 15 min
  • Mängd: 10 portioner

Ingredienser

3 Ägg

1 dl Sötning som du gillar

1 dl Kokosmjöl

1,25 dl Kokosflingor

100 g Smör

0,5 dl Kokosmjölk

2 tsk Bakpulver

1 tsk Vaniljpulver

1 dl Hallon

Instruktioner

1Sätt ugnen på 175 grader.

2Vispa upp äggen tillsammans med sötningen så det blir riktigt fluffigt.

3Blanda de torra ingredienserna i en bunke.

4Smält smöret och ha i kokosmjölken.

5Vispa ner smöret och kokosmjölken i äggvispet.

6Vispa försiktigt ner de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda försiktigt så att du inte slår ur för mycket av luften.

7Fördela i 10 muffinsformar. Toppa med några hallon i varje muffin.

8Grädda i cirka 10-15 minuter.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.