Utskriftsalternativ:

Annikas hallonmuffins

Mängd10 PortionerFörberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min

Här är ett LCHF-recept på sockerfria och glutenfria hallonmuffins som Annika har gjort.

Väldigt enkla och goda att baka. Fungerar jättebra att frysa in.

Vill du göra dem så de passar paleo, byt ut smöret mot kokosolja.

Beställ kokosmjöl här!

Recept och bild: Annika

Annikas hallonmuffins

 3 Ägg
 1 dl Sötning som du gillar
 1 dl Kokosmjöl
 1,25 dl Kokosflingor
 100 g Smör
 0,5 dl Kokosmjölk
 2 tsk Bakpulver
 1 tsk Vaniljpulver
 1 dl Hallon
1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Vispa upp äggen tillsammans med sötningen så det blir riktigt fluffigt.

3

Blanda de torra ingredienserna i en bunke.

4

Smält smöret och ha i kokosmjölken.

5

Vispa ner smöret och kokosmjölken i äggvispet.

6

Vispa försiktigt ner de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda försiktigt så att du inte slår ur för mycket av luften.

7

Fördela i 10 muffinsformar. Toppa med några hallon i varje muffin.

8

Grädda i cirka 10-15 minuter.

Nutrition Facts

Portioner 10