Annikas kesofrallor

Annikas kesofrallor 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Dessa kesofrallor är ett perfekt alternativ för dig som äter LCHF och saknar något att tugga på till frukosten. Riktigt enkla, goda och mättande frallor från Annika.

Recept och bild: Annika

DelaTweetSparaDelaBigOven

Annikas kesofrallor

Mängd7 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Ingredienser

 6 Ägg
 250 g Keso
 4 tsk Bakpulver
 2 msk Kokosolja (flytande)
 1 nypa Salt
 1 msk Vallmofrön (blå)

Gör så här:

1

Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.

3

Tillsätt övriga ingredienser utom vallmofröna och blanda ihop väl.

5

Blöt händerna och forma sju stycken frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite vallmofrön.

7

Grädda i 15-20 minuter på 200 grader.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 6 Ägg
 250 g Keso
 4 tsk Bakpulver
 2 msk Kokosolja (flytande)
 1 nypa Salt
 1 msk Vallmofrön (blå)

Instruktioner

1

Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.

3

Tillsätt övriga ingredienser utom vallmofröna och blanda ihop väl.

5

Blöt händerna och forma sju stycken frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite vallmofrön.

7

Grädda i 15-20 minuter på 200 grader.

Annikas kesofrallor

One Comment

  1. Hej!

    Jag har bakat dessa ett par gånger och tycker om dem. När jag tar ut dem är de stora och runda, sen faller de ihop och blir platta. Gör jag något fel?
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *