Annikas kesofrallor

Av LCHF-arkivet    

juni 20, 2016

Dessa kesofrallor är ett perfekt alternativ för dig som äter LCHF och saknar något att tugga på till frukosten. Riktigt enkla, goda och mättande frallor från Annika.

Recept och bild: Annika

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 20 min
  • Mängd: 7 portioner

Ingredienser

6 Ägg

250 g Keso

1,5 dl Kokosmjöl

2 msk Fiberhusk

4 tsk Bakpulver

2 msk Kokosolja (flytande)

1 nypa Salt

1 msk Vallmofrön (blå)

Instruktioner

1Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.

2Tillsätt övriga ingredienser utom vallmofröna och blanda ihop väl.

3Blöt händerna och forma sju stycken frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite vallmofrön.

4Grädda i 15-20 minuter på 200 grader.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.