Annikas kesofrallor

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Dessa kesofrallor är ett perfekt alternativ för dig som äter LCHF och saknar något att tugga på till frukosten. Riktigt enkla, goda och mättande frallor från Annika.

Recept och bild: Annika


Mängd7 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

 6 Ägg
 250 g Keso
 1,5 dl Kokosmjöl
 2 msk Fiberhusk
 4 tsk Bakpulver
 2 msk Kokosolja (flytande)
 1 nypa Salt
 1 msk Vallmofrön (blå)

1

Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.

3

Tillsätt övriga ingredienser utom vallmofröna och blanda ihop väl.

5

Blöt händerna och forma sju stycken frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite vallmofrön.

7

Grädda i 15-20 minuter på 200 grader.

Kategori

Ingredienser

 6 Ägg
 250 g Keso
 1,5 dl Kokosmjöl
 2 msk Fiberhusk
 4 tsk Bakpulver
 2 msk Kokosolja (flytande)
 1 nypa Salt
 1 msk Vallmofrön (blå)

Instruktioner

1

Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.

3

Tillsätt övriga ingredienser utom vallmofröna och blanda ihop väl.

5

Blöt händerna och forma sju stycken frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite vallmofrön.

7

Grädda i 15-20 minuter på 200 grader.

Annikas kesofrallor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *