Apelsin och ingefära lassi

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Det här är ett LCHF-recept på en apelsin och ingefära lassi som blir en smakexplosion av apelsin och ingefära som rundas av med det mjuka ifrån yoghurten.

Lassi är en sydasiatisk dryck, som från början har varit helt utan sötning, men denna är med lite sötning.

Recept och bild: Low carb so simple


Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning2 minTotalt7 min

 200 g Grekisk yoghurt
 2 tsk Finrivet apelsinskal
 1 tsk Riven ingefära (färsk)
 1 tsk Sötning

1

Blanda alla ingredienser i en bra mixer och mixa ihop till en härlig drink.

3

Häll upp i glas. Vill du ha drycken riktigt kall så har du isbitar i glaset med.

Kategori

Ingredienser

 200 g Grekisk yoghurt
 2 tsk Finrivet apelsinskal
 1 tsk Riven ingefära (färsk)
 1 tsk Sötning

Instruktioner

1

Blanda alla ingredienser i en bra mixer och mixa ihop till en härlig drink.

3

Häll upp i glas. Vill du ha drycken riktigt kall så har du isbitar i glaset med.

Apelsin och ingefära lassi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *