Apelsin och ingefära lassi

Av LCHF-arkivet    

september 2, 2016

Det här är ett LCHF-recept på en apelsin och ingefära lassi som blir en smakexplosion av apelsin och ingefära som rundas av med det mjuka ifrån yoghurten.

Lassi är en sydasiatisk dryck, som från början har varit helt utan sötning, men denna är med lite sötning.

Recept och bild: Low carb so simple

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 2 min
  • Mängd: 4 portioner

Ingredienser

200 g Grekisk yoghurt

2 tsk Finrivet apelsinskal

1 tsk Riven ingefära (färsk)

1 tsk Sötning

Instruktioner

1Blanda alla ingredienser i en bra mixer och mixa ihop till en härlig drink.

2Häll upp i glas. Vill du ha drycken riktigt kall så har du isbitar i glaset med.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.