Apelsin och ingefära lassi

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Apelsin och ingefära lassi

Kategori

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning2 minTotalt7 min

Ingredienser

 200 g Grekisk yoghurt
 2 tsk Finrivet apelsinskal
 1 tsk Riven ingefära (färsk)
 1 tsk Sötning

Gör så här:

1

Blanda alla ingredienser i en bra mixer och mixa ihop till en härlig drink.

3

Häll upp i glas. Vill du ha drycken riktigt kall så har du isbitar i glaset med.

Beskrivning - Information

Det här är ett LCHF-recept på en apelsin och ingefära lassi som blir en smakexplosion av apelsin och ingefära som rundas av med det mjuka ifrån yoghurten.

Lassi är en sydasiatisk dryck, som från början har varit helt utan sötning, men denna är med lite sötning.

Recept och bild: Low carb so simple

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g Grekisk yoghurt
 2 tsk Finrivet apelsinskal
 1 tsk Riven ingefära (färsk)
 1 tsk Sötning

Instruktioner

1

Blanda alla ingredienser i en bra mixer och mixa ihop till en härlig drink.

3

Häll upp i glas. Vill du ha drycken riktigt kall så har du isbitar i glaset med.

Apelsin och ingefära lassi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *