Apelsin och ingefära lassi

Apelsin och ingefära lassi 3SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här är ett LCHF-recept på en apelsin och ingefära lassi som blir en smakexplosion av apelsin och ingefära som rundas av med det mjuka ifrån yoghurten.

Lassi är en sydasiatisk dryck, som från början har varit helt utan sötning, men denna är med lite sötning.

Recept och bild: Low carb so simple

DelaTweetSparaDelaBigOven

Apelsin och ingefära lassi 1

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning2 minTotalt7 min

 200 g Grekisk yoghurt
 2 tsk Finrivet apelsinskal
 1 tsk Riven ingefära (färsk)
 1 tsk Sötning

1

Blanda alla ingredienser i en bra mixer och mixa ihop till en härlig drink.

3

Häll upp i glas. Vill du ha drycken riktigt kall så har du isbitar i glaset med.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 200 g Grekisk yoghurt
 2 tsk Finrivet apelsinskal
 1 tsk Riven ingefära (färsk)
 1 tsk Sötning

Instruktioner

1

Blanda alla ingredienser i en bra mixer och mixa ihop till en härlig drink.

3

Häll upp i glas. Vill du ha drycken riktigt kall så har du isbitar i glaset med.

Apelsin och ingefära lassi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.