Asiatisk coleslaw

SkapareAmonazon
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Ett lite annorlunda recept på coleslaw med wasabi istället för senap och pak choi istället för vitkål.
Sesamolja och sesamfrön ger en god nötig smak och lite krunch.
Passar perfekt till grillat kött eller som tillbehör på buffén.

Hittade ett liknande recept på ICA som jag gjorde om efter vad jag hade hemma just då och det blev kanongott.
Bilden är min egen.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/


Mängd4 Portioner
Förberedelse15 min

 2 dl smetana
 1 tsk sesamolja
 2 tsk wasabipasta
 en nypa salt
 1 pak choi
 2 salladslök
 sesamfrön (gärna chilirostade)

1

Blanda smetana med sesamolja och wasabipasta, smaka av med salt.

2

Strimla pak choien och salladslöken tunt.

3

Vänd ner det i smetanablandningen.

4

Om du inte har chilirostade sesamfrön, rosta sesamfrön i en torr panna på medelvärme.

5

Strö dem över coleslawen.

Ingredienser

 2 dl smetana
 1 tsk sesamolja
 2 tsk wasabipasta
 en nypa salt
 1 pak choi
 2 salladslök
 sesamfrön (gärna chilirostade)

Instruktioner

1

Blanda smetana med sesamolja och wasabipasta, smaka av med salt.

2

Strimla pak choien och salladslöken tunt.

3

Vänd ner det i smetanablandningen.

4

Om du inte har chilirostade sesamfrön, rosta sesamfrön i en torr panna på medelvärme.

5

Strö dem över coleslawen.

Asiatisk coleslaw

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *