Asiatisk coleslaw

Asiatisk coleslaw 3SkapareAmonazon
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Ett lite annorlunda recept på coleslaw med wasabi istället för senap och pak choi istället för vitkål.
Sesamolja och sesamfrön ger en god nötig smak och lite krunch.
Passar perfekt till grillat kött eller som tillbehör på buffén.

Hittade ett liknande recept på ICA som jag gjorde om efter vad jag hade hemma just då och det blev kanongott.
Bilden är min egen.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

DelaTweetSparaDelaBigOven

Asiatisk coleslaw 1

Mängd4 Portioner
Förberedelse15 min

Ingredienser

 2 dl smetana
 1 tsk sesamolja
 2 tsk wasabipasta
 en nypa salt
 1 pak choi
 2 salladslök
 sesamfrön (gärna chilirostade)

Gör så här:

1

Blanda smetana med sesamolja och wasabipasta, smaka av med salt.

2

Strimla pak choien och salladslöken tunt.

3

Vänd ner det i smetanablandningen.

4

Om du inte har chilirostade sesamfrön, rosta sesamfrön i en torr panna på medelvärme.

5

Strö dem över coleslawen.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 2 dl smetana
 1 tsk sesamolja
 2 tsk wasabipasta
 en nypa salt
 1 pak choi
 2 salladslök
 sesamfrön (gärna chilirostade)

Instruktioner

1

Blanda smetana med sesamolja och wasabipasta, smaka av med salt.

2

Strimla pak choien och salladslöken tunt.

3

Vänd ner det i smetanablandningen.

4

Om du inte har chilirostade sesamfrön, rosta sesamfrön i en torr panna på medelvärme.

5

Strö dem över coleslawen.

Asiatisk coleslaw

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.