Asiatisk köttfärsgrytaPROVLAGAT 

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Det här är en kanongod och lättlagad asiatisk köttfärsgryta som dessutom är mejerifri. Naturligt glutenfri som LCHF alltid är.

Ingredienserna kan man variera precis hur man vill, så det jag använder här är en hänvisning till hur man kan göra, men det går bra att slänga i massor av härliga grönsaker som du själv tycker om.

Servera med t ex shiratakinudlar


Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

 500 g Köttfärs
 150 g Champinjoner (färska)
 50 g Lök
 50 g Morot
 1 msk Kalvfond (koncentrerad)
 3 msk Tamarisoja
 800 ml Kokosgrädde
 200 g Minimajs
 140 g Bambuskott
 10 g Vitlök
 1 tsk Äppelcidervinäger
 1 tsk Sambal oelek
 2 msk Sesamolja

1

Bryn köttfärsen i oljan i en djup stekpanna.

3

Tillsätt samtliga grönsaker och låt det hela fräsa med någon minut.

5

Tillsätt de övriga ingredienserna och låt allt puttra i 10-15 minuter.

7

Smaka av med salt och peppar.

Kategori,

Ingredienser

 500 g Köttfärs
 150 g Champinjoner (färska)
 50 g Lök
 50 g Morot
 1 msk Kalvfond (koncentrerad)
 3 msk Tamarisoja
 800 ml Kokosgrädde
 200 g Minimajs
 140 g Bambuskott
 10 g Vitlök
 1 tsk Äppelcidervinäger
 1 tsk Sambal oelek
 2 msk Sesamolja

Instruktioner

1

Bryn köttfärsen i oljan i en djup stekpanna.

3

Tillsätt samtliga grönsaker och låt det hela fräsa med någon minut.

5

Tillsätt de övriga ingredienserna och låt allt puttra i 10-15 minuter.

7

Smaka av med salt och peppar.

Asiatisk köttfärsgrytaPROVLAGAT 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *