Avocadoburgare

Avocadoburgare 1SkapareCamillaHenriksen
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Ett perfekt och supergott och enkelt alternativ till hamburgare. Går att fylla med vad man vill egentligen.
En burgare innehåller cirka 600 kalorier.

För mer enkla och goda LCHF- och ketorecept besök min instagram @swedishketo.
Smaklig måltid!

DelaTweetSparaDelaBigOven

Avocadoburgare

Mängd1 Portion
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Ingredienser

Burgare
 1 Avocado
 2 skivor halloumi
 1 skiva tomat
 En nypa koriander
 En nypa fetaost
Chilimayo
 Majonnäs
 Srirachasås

Gör så här:

Burgare
1

Dela avocadon i två halvor. Ta bort kärnan och gröp ur båda delarna med en sked. Skär av en bit på toppen på den ena halvan så toppen blir platt och använd som botten så att den kan stå still på tallriken.

2

Skiva och stek hallomin i lite olivolja.

3

Mixa önskad mängd mayonnaise med önskad mängd Sriracha sås för att uppnå den styrka som du önskar .

4

Fyll bottenhalvan av avocadon med chilimayo och fetaost, lägg på halloumin, tomaten, lite mer chilimayo och toppa med koriander innan du lägger på den andra avocadohalvan.

5

Stick en tandpetare genom burgaren så att det hela håller ihop och om du vill undvika kladd så ät med gaffel och en väl slipad kniv 🙂

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

Burgare
 1 Avocado
 2 skivor halloumi
 1 skiva tomat
 En nypa koriander
 En nypa fetaost
Chilimayo
 Majonnäs
 Srirachasås

Instruktioner

Burgare
1

Dela avocadon i två halvor. Ta bort kärnan och gröp ur båda delarna med en sked. Skär av en bit på toppen på den ena halvan så toppen blir platt och använd som botten så att den kan stå still på tallriken.

2

Skiva och stek hallomin i lite olivolja.

3

Mixa önskad mängd mayonnaise med önskad mängd Sriracha sås för att uppnå den styrka som du önskar .

4

Fyll bottenhalvan av avocadon med chilimayo och fetaost, lägg på halloumin, tomaten, lite mer chilimayo och toppa med koriander innan du lägger på den andra avocadohalvan.

5

Stick en tandpetare genom burgaren så att det hela håller ihop och om du vill undvika kladd så ät med gaffel och en väl slipad kniv 🙂

Avocadoburgare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *