Bacon och ädelostsås med shiratakinudlarPROVLAGAT 

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

En bacon och ädelostsås är helt perfekt att laga om du vill göra något snabbt. Är du lite flink i köket så svänger du ihop hela rätten på 20 minuter.

Till det serverar du lite shiratakinudlar som är gjorda på konjaksrotmjöl och innehåller väldigt lite kolhydrater. Ett perfekt val istället för pasta.

Köp shiratakinudlar online här!

Om du inte har shiratakinudlar hemma så kan du ta sjögräsnudlar eller bara lite strimlad vitkål som du steker i smör.


Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min

 140 g Bacon
 30 g Gul lök (finhackad)
 2 dl Creme Fraiche
 1 dl Vispgrädde
 150 g Ädelost
 1/2 tsk Paprikapulver
 300 g shiratakinudlar
 30 g Smör till stekning

1

Strimla baconet och stek den tillsammans med löken i lite smör.

3

Tillsätt övriga ingredienser utom nudlarna och låt det hela koka ihop till en lagom tjock konsistens.

5

Skölj av nudlarna ordentligt under kallt vatten och lägg den sedan några minuter i kokande vatten.

7

Häll av nudlarna i ett durkslag och servera sedan allt.

Kategori,

Ingredienser

 140 g Bacon
 30 g Gul lök (finhackad)
 2 dl Creme Fraiche
 1 dl Vispgrädde
 150 g Ädelost
 1/2 tsk Paprikapulver
 300 g shiratakinudlar
 30 g Smör till stekning

Instruktioner

1

Strimla baconet och stek den tillsammans med löken i lite smör.

3

Tillsätt övriga ingredienser utom nudlarna och låt det hela koka ihop till en lagom tjock konsistens.

5

Skölj av nudlarna ordentligt under kallt vatten och lägg den sedan några minuter i kokande vatten.

7

Häll av nudlarna i ett durkslag och servera sedan allt.

Bacon och ädelostsås med shiratakinudlarPROVLAGAT 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *