Bacon och ädelostsås med shiratakinudlar

Av LCHF-arkivet  ,   

augusti 15, 2016

En bacon och ädelostsås är helt perfekt att laga om du vill göra något snabbt. Är du lite flink i köket så svänger du ihop hela rätten på 20 minuter.

Till det serverar du lite shiratakinudlar som är gjorda på konjaksrotmjöl och innehåller väldigt lite kolhydrater. Ett perfekt val istället för pasta.

Köp shiratakinudlar online här!

Om du inte har shiratakinudlar hemma så kan du ta sjögräsnudlar eller bara lite strimlad vitkål som du steker i smör.

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 15 min
  • Mängd: 2 portioner

Ingredienser

140 g Bacon

30 g Gul lök (finhackad)

2 dl Creme Fraiche

1 dl Vispgrädde

150 g Ädelost

1/2 tsk Paprikapulver

300 g shiratakinudlar

30 g Smör till stekning

Instruktioner

1Strimla baconet och stek den tillsammans med löken i lite smör.

2Tillsätt övriga ingredienser utom nudlarna och låt det hela koka ihop till en lagom tjock konsistens.

3Skölj av nudlarna ordentligt under kallt vatten och lägg den sedan några minuter i kokande vatten.

4Häll av nudlarna i ett durkslag och servera sedan allt.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.