Bacon och ädelostsås med shiratakinudlar

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Bacon och ädelostsås med shiratakinudlar

Kategori,

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min

Ingredienser

 140 g Bacon
 30 g Gul lök (finhackad)
 2 dl Creme Fraiche
 1 dl Vispgrädde
 150 g Ädelost
 300 g shiratakinudlar
 30 g Smör till stekning

Gör så här:

1

Strimla baconet och stek den tillsammans med löken i lite smör.

3

Tillsätt övriga ingredienser utom nudlarna och låt det hela koka ihop till en lagom tjock konsistens.

5

Skölj av nudlarna ordentligt under kallt vatten och lägg den sedan några minuter i kokande vatten.

7

Häll av nudlarna i ett durkslag och servera sedan allt.

Beskrivning - Information

En bacon och ädelostsås är helt perfekt att laga om du vill göra något snabbt. Är du lite flink i köket så svänger du ihop hela rätten på 20 minuter.

Till det serverar du lite shiratakinudlar som är gjorda på konjaksrotmjöl och innehåller väldigt lite kolhydrater. Ett perfekt val istället för pasta.

Köp shiratakinudlar online här!

Om du inte har shiratakinudlar hemma så kan du ta sjögräsnudlar eller bara lite strimlad vitkål som du steker i smör.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 140 g Bacon
 30 g Gul lök (finhackad)
 2 dl Creme Fraiche
 1 dl Vispgrädde
 150 g Ädelost
 300 g shiratakinudlar
 30 g Smör till stekning

Instruktioner

1

Strimla baconet och stek den tillsammans med löken i lite smör.

3

Tillsätt övriga ingredienser utom nudlarna och låt det hela koka ihop till en lagom tjock konsistens.

5

Skölj av nudlarna ordentligt under kallt vatten och lägg den sedan några minuter i kokande vatten.

7

Häll av nudlarna i ett durkslag och servera sedan allt.

Bacon och ädelostsås med shiratakinudlar

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *