Bacon och ostägg

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Det här är ett tips på god LCHF-frukost. Tre huvudingredienser och lite krydda blir ren njutning.

Tio minuter i ugnen och sen har du en riktigt god och mättande frukost.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Bacon, Egg and Cheese Muffin

What name should we put on this bacon, egg and cheese muffin?

Publicerat av SoDelicious den 17 mars 2016

Bild och recept: SoDelicious


Mängd1 Portion
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

 3 st Baconskivor
 1 dl Mozzarellaost (riven)
 1 Ägg
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

1

Sätt ugnen på 200 grader.

3

Ta fram en liten rund ugnsfast form.Lägg baconskivorna som ett kryss i formen.

5

Lägg i osten i mitten av formen.

7

Knäck ägget över osten.

9

Ställ in i ugnen i tio minuter.Ta ut och salta och peppra lite på toppen.

11

Ät och njut!

Ingredienser

 3 st Baconskivor
 1 dl Mozzarellaost (riven)
 1 Ägg
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

3

Ta fram en liten rund ugnsfast form.Lägg baconskivorna som ett kryss i formen.

5

Lägg i osten i mitten av formen.

7

Knäck ägget över osten.

9

Ställ in i ugnen i tio minuter.Ta ut och salta och peppra lite på toppen.

11

Ät och njut!

Bacon och ostägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *