
Köttfärsrullen kan fyllas med vad man har hemma, jag råkade ha skinka, ost och spenat.
Servera förslagsvis med en sallad till,
Klicka här att se fler bilder med steg för steg information.
Recept och bild är mina egna men jag har fått inspiration till receptet av Mitt kök.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/
Blanda ihop kryddor och ägg med färsen.
Platta ut färsen på ett smörpapper.
Lägg ut skivor av rökt skinka, svartpeppar och oregano på färsen.
Lägg sedan ett lager med ostskivor (jag hade chiliost) ovanpå skinkan.
Lägg till sist ut spenat över osten.
Rulla ihop allt från långsidan av färsen.
Lägg baconskivor på metallfolie lika långt som färsrullens längd.
Lägg färsrullen på baconet och rulla ihop med hjälp av folien.
Nu är den baconlindade färsrullen redo för ugnen.
Lägg färsrullen utan aluminiumfolie på en plåt och sätt in i ugnen i ca 30 minuter i 180 grader varmluft och sen 7-8 minuter i grill 250 grader för att få färg och krisp på baconet.
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop kryddor och ägg med färsen.
Platta ut färsen på ett smörpapper.
Lägg ut skivor av rökt skinka, svartpeppar och oregano på färsen.
Lägg sedan ett lager med ostskivor (jag hade chiliost) ovanpå skinkan.
Lägg till sist ut spenat över osten.
Rulla ihop allt från långsidan av färsen.
Lägg baconskivor på metallfolie lika långt som färsrullens längd.
Lägg färsrullen på baconet och rulla ihop med hjälp av folien.
Nu är den baconlindade färsrullen redo för ugnen.
Lägg färsrullen utan aluminiumfolie på en plåt och sätt in i ugnen i ca 30 minuter i 180 grader varmluft och sen 7-8 minuter i grill 250 grader för att få färg och krisp på baconet.