Baconlindad fylld köttfärsrulle

cooked_user_7403SkapareAmonazonSvårighetsgradAdvanced

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Baconlindad fylld köttfärsrulle

Kategori

Mängd810 Portioner
Förberedelse30 minTillagning40 minTotalt1 tim 10 min

Ingredienser

Färs
 1 kg köttfärs
 salt
 peppar
 2 ägg
 4 msk grädde
 1 msk chiliolja eller 1 tsk chilipulver
 (1 tsk lökpulver eller 1 hackad gul lök) valbart
 Smörpapper
Fyllning
 6-8 skivor rökt skinka
 Svartpeppar
 6-8 skivor valfri ost
 1 påse minispenat
Utanpå
 12 baconskivor
 1 ark aluminiumfolie

Gör så här:

Färs
1

Blanda ihop kryddor och ägg med färsen.

2

Platta ut färsen på ett smörpapper.

Fyllning
3

Lägg ut skivor av rökt skinka, svartpeppar och oregano på färsen.

4

Lägg sedan ett lager med ostskivor (jag hade chiliost) ovanpå skinkan.

5

Lägg till sist ut spenat över osten.

Rullen
6

Rulla ihop allt från långsidan av färsen.

7

Lägg baconskivor på metallfolie lika långt som färsrullens längd.

8

Lägg färsrullen på baconet och rulla ihop med hjälp av folien.

9

Nu är den baconlindade färsrullen redo för ugnen.

Tillagning
10

Lägg färsrullen utan aluminiumfolie på en plåt och sätt in i ugnen i ca 30 minuter i 180 grader varmluft och sen 7-8 minuter i grill 250 grader för att få färg och krisp på baconet.

Beskrivning - Information

Köttfärsrullen kan fyllas med vad man har hemma, jag råkade ha skinka, ost och spenat.
Servera förslagsvis med en sallad till,
Klicka här att se fler bilder med steg för steg information.

Recept och bild är mina egna men jag har fått inspiration till receptet av Mitt kök.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Färs
 1 kg köttfärs
 salt
 peppar
 2 ägg
 4 msk grädde
 1 msk chiliolja eller 1 tsk chilipulver
 (1 tsk lökpulver eller 1 hackad gul lök) valbart
 Smörpapper
Fyllning
 6-8 skivor rökt skinka
 Svartpeppar
 6-8 skivor valfri ost
 1 påse minispenat
Utanpå
 12 baconskivor
 1 ark aluminiumfolie

Instruktioner

Färs
1

Blanda ihop kryddor och ägg med färsen.

2

Platta ut färsen på ett smörpapper.

Fyllning
3

Lägg ut skivor av rökt skinka, svartpeppar och oregano på färsen.

4

Lägg sedan ett lager med ostskivor (jag hade chiliost) ovanpå skinkan.

5

Lägg till sist ut spenat över osten.

Rullen
6

Rulla ihop allt från långsidan av färsen.

7

Lägg baconskivor på metallfolie lika långt som färsrullens längd.

8

Lägg färsrullen på baconet och rulla ihop med hjälp av folien.

9

Nu är den baconlindade färsrullen redo för ugnen.

Tillagning
10

Lägg färsrullen utan aluminiumfolie på en plåt och sätt in i ugnen i ca 30 minuter i 180 grader varmluft och sen 7-8 minuter i grill 250 grader för att få färg och krisp på baconet.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *