Baconlindad saltgurka

Betyg: 10.0. Av 1 röst.
Please wait...
Ingredienser
4 st
Saltgurka (hel)
16 st
Bacon (skivor)
Information
Förberedelsetid
5 min
Tillagningstid
15 min
Svårighetsgrad
lätt
Portioner
4 pers
Måltid
Övrigt
Skrivet av
Skrivet
Baconlindad saltgurka

Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!

Se till att du väljer en saltgurka som inte har en massa kolhydrater i sig. Läs innehållsförteckningen!

Recept och bild: Delish

Tyckte du att detta var ett bra LCHF-recept? Betygsätt det gärna då ...
Instruktioner
  1. Värm ugnen till 220 grader.
  2. Skär saltgurkan i fyra stavar.
  3. Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.
  5. Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.

Inga kommentarer än, skriv den första!

Kommentera

För din vetskap: Använd en god ton i kommentarerna. Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer om de anses stötande eller elaka.

Din e-postadress kommer inte att visas. Fält markerade med * måste anges.

*
*