Baconlindad saltgurka

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt
5
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

Baconlindad saltgurka

Beskrivning - Information

Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!

Se till att du väljer en saltgurka som inte har en massa kolhydrater i sig. Läs innehållsförteckningen!

Recept och bild: Delish

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min

Ingredienser

 16 skivor bacon

Gör så här:

1

Värm ugnen till 220 grader.

3

Skär saltgurkan i fyra stavar.

5

Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

7

Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.

9

Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 16 skivor bacon

Instruktioner

1

Värm ugnen till 220 grader.

3

Skär saltgurkan i fyra stavar.

5

Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

7

Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.

9

Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.

Baconlindad saltgurka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *