Baconlindad saltgurka

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!

Se till att du väljer en saltgurka som inte har en massa kolhydrater i sig. Läs innehållsförteckningen!

Recept och bild: Delish

DelaSparaDelaBigOven

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min

 4 st hela saltgurkor
 16 skivor bacon

1

Värm ugnen till 220 grader.

3

Skär saltgurkan i fyra stavar.

5

Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

7

Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.

9

Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 4 st hela saltgurkor
 16 skivor bacon

Instruktioner

1

Värm ugnen till 220 grader.

3

Skär saltgurkan i fyra stavar.

5

Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

7

Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.

9

Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.

Baconlindad saltgurka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *