Baconlindad saltgurka

Av LCHF-arkivet  ,   

augusti 11, 2017

Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!

Se till att du väljer en saltgurka som inte har en massa kolhydrater i sig. Läs innehållsförteckningen!

Recept och bild: Delish

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 15 min
  • Mängd: 4 portioner

Ingredienser

4 st hela saltgurkor

16 skivor bacon

Instruktioner

1Värm ugnen till 220 grader.

2Skär saltgurkan i fyra stavar.

3Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

4Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.

5Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.