Baconlindad saltgurka

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Baconlindad saltgurka

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min

Ingredienser

 16 skivor bacon

Gör så här:

1

Värm ugnen till 220 grader.

3

Skär saltgurkan i fyra stavar.

5

Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

7

Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.

9

Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.

Beskrivning - Information

Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!

Se till att du väljer en saltgurka som inte har en massa kolhydrater i sig. Läs innehållsförteckningen!

Recept och bild: Delish

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 16 skivor bacon

Instruktioner

1

Värm ugnen till 220 grader.

3

Skär saltgurkan i fyra stavar.

5

Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

7

Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.

9

Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.

Baconlindad saltgurka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *