Baconlindad saltgurka

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!

Se till att du väljer en saltgurka som inte har en massa kolhydrater i sig. Läs innehållsförteckningen!

Recept och bild: Delish


Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min

 4 st hela saltgurkor
 16 skivor bacon

1

Värm ugnen till 220 grader.

3

Skär saltgurkan i fyra stavar.

5

Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

7

Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.

9

Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.

Ingredienser

 4 st hela saltgurkor
 16 skivor bacon

Instruktioner

1

Värm ugnen till 220 grader.

3

Skär saltgurkan i fyra stavar.

5

Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

7

Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.

9

Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.

Baconlindad saltgurka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *