Baconlindad sparris

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Något som är otroligt gott att ha som tillbehör när man grillar, det är baconlindad sparris.

Det är väldigt LCHF-vänligt.

DelaSparaDelaBigOven

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

 200 g Sparris (färsk)
 140 g Bacon

1

Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner. Det brukar vara ganska så hårt att äta.

3

Samla ihop några sparrisstänger och linda in dem i några skivor bacon.

5

Lägg dem på grillen och grilla tills allt har fått fin färg och sparrisen är mjuk men ändå med tuggmotstånd.

7

Häll lite olivolja och nypressad citron över dem innan du serverar (valfritt)

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 200 g Sparris (färsk)
 140 g Bacon

Instruktioner

1

Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner. Det brukar vara ganska så hårt att äta.

3

Samla ihop några sparrisstänger och linda in dem i några skivor bacon.

5

Lägg dem på grillen och grilla tills allt har fått fin färg och sparrisen är mjuk men ändå med tuggmotstånd.

7

Häll lite olivolja och nypressad citron över dem innan du serverar (valfritt)

Baconlindad sparris

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *