Baconlindad sparris

Av LCHF-arkivet  ,   

maj 12, 2015

Något som är otroligt gott att ha som tillbehör när man grillar, det är baconlindad sparris.

Det är väldigt LCHF-vänligt.

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 10 min
  • Mängd: 2 portioner

Ingredienser

200 g Sparris (färsk)

140 g Bacon

Instruktioner

1Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner. Det brukar vara ganska så hårt att äta.

2Samla ihop några sparrisstänger och linda in dem i några skivor bacon.

3Lägg dem på grillen och grilla tills allt har fått fin färg och sparrisen är mjuk men ändå med tuggmotstånd.

4Häll lite olivolja och nypressad citron över dem innan du serverar (valfritt)

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.