Baconlindad sparris

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Baconlindad sparris

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Ingredienser

 200 g Sparris (färsk)
 140 g Bacon
 Olivolja

Gör så här:

1

Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner. Det brukar vara ganska så hårt att äta.

2

Samla ihop några sparrisstänger och linda in dem i några skivor bacon.

3

Lägg dem på grillen och grilla tills allt har fått fin färg och sparrisen är mjuk men ändå med tuggmotstånd.

4

Häll lite olivolja och nypressad citron över dem innan du serverar (valfritt)

Beskrivning - Information

Något som är otroligt gott att ha som tillbehör när man grillar, det är baconlindad sparris.

Det är väldigt LCHF-vänligt.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 200 g Sparris (färsk)
 140 g Bacon
 Olivolja

Instruktioner

1

Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner. Det brukar vara ganska så hårt att äta.

2

Samla ihop några sparrisstänger och linda in dem i några skivor bacon.

3

Lägg dem på grillen och grilla tills allt har fått fin färg och sparrisen är mjuk men ändå med tuggmotstånd.

4

Häll lite olivolja och nypressad citron över dem innan du serverar (valfritt)

Baconlindad sparris

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *