Hoppa till innehåll
Open navigation

Baconlindad sparris

Inga röster än
Sparat av: st
Baconlindad sparris
Något som är otroligt gott att ha som tillbehör när man grillar, det är baconlindad sparris.Det är väldigt LCHF-vänligt.
Inga röster än
Sparat av: st
Portioner: 2
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner. Det brukar vara ganska så hårt att äta.
  • Samla ihop några sparrisstänger och linda in dem i några skivor bacon.
  • Lägg dem på grillen och grilla tills allt har fått fin färg och sparrisen är mjuk men ändå med tuggmotstånd.
  • Häll lite olivolja och nypressad citron över dem innan du serverar (valfritt)
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg