
Beskrivning - Information
Något som är otroligt gott att ha som tillbehör när man grillar, det är baconlindad sparris.
Det är väldigt LCHF-vänligt.
Ingredienser
Gör så här:
Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner. Det brukar vara ganska så hårt att äta.
Samla ihop några sparrisstänger och linda in dem i några skivor bacon.
Lägg dem på grillen och grilla tills allt har fått fin färg och sparrisen är mjuk men ändå med tuggmotstånd.
Häll lite olivolja och nypressad citron över dem innan du serverar (valfritt)
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner. Det brukar vara ganska så hårt att äta.
Samla ihop några sparrisstänger och linda in dem i några skivor bacon.
Lägg dem på grillen och grilla tills allt har fått fin färg och sparrisen är mjuk men ändå med tuggmotstånd.
Häll lite olivolja och nypressad citron över dem innan du serverar (valfritt)