Baconlindade Cambozolabollar

SkapareAmonazon
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Baconlindade Cambozolabollar - lchf

En sommarfavorit av endast 3 ingredienser som vi äter genom att gripa baconostbollen med ett salladsblad, dra ut tandpetaren och stoppa in hela härligheten i munnen utan att bli kladdig.

Recept kommer från en av makens kollegor och bilden är min egen.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/


Mängd810 Portioner
Förberedelse15 minTillagning15 minTotalt30 min

 1 pkt Bacon
 1 ask Cambozola (eller brie eller camembert)
 Isbergssallad

1

Skär små bitar av cambozolaosten och rulla i nävarna till små bollar.

2

Rulla in varje ostboll i en baconskiva, försök täcka osten helt och fäst med tandpetare.

3

Lägg gärna in bollarna i frysen en timme före grillning så rinner inte all ost ut på grillen.

4

Lägg bollarna på grillen, passa med grilltången och rulla runt dem så att baconet blir hårt grillat men passa upp så att osten inte rinner ut.

5

Servera med en skål med isbergssallad i lagom stora bitar att kunna lägga en boll i.

Ingredienser

 1 pkt Bacon
 1 ask Cambozola (eller brie eller camembert)
 Isbergssallad

Instruktioner

1

Skär små bitar av cambozolaosten och rulla i nävarna till små bollar.

2

Rulla in varje ostboll i en baconskiva, försök täcka osten helt och fäst med tandpetare.

3

Lägg gärna in bollarna i frysen en timme före grillning så rinner inte all ost ut på grillen.

4

Lägg bollarna på grillen, passa med grilltången och rulla runt dem så att baconet blir hårt grillat men passa upp så att osten inte rinner ut.

5

Servera med en skål med isbergssallad i lagom stora bitar att kunna lägga en boll i.

Baconlindade Cambozolabollar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *