Baconlindade Cambozolabollar

cooked_user_7403SkapareAmonazonSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

Baconlindade Cambozolabollar

Beskrivning - Information

En sommarfavorit av endast 3 ingredienser som vi äter genom att gripa baconostbollen med ett salladsblad, dra ut tandpetaren och stoppa in hela härligheten i munnen utan att bli kladdig.

Recept kommer från en av makens kollegor och bilden är min egen.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

Mängd810 Portioner
Förberedelse15 minTillagning15 minTotalt30 min

Ingredienser

 1 pkt Bacon
 1 ask Cambozola (eller brie eller camembert)
 Isbergssallad

Gör så här:

1

Skär små bitar av cambozolaosten och rulla i nävarna till små bollar.

2

Rulla in varje ostboll i en baconskiva, försök täcka osten helt och fäst med tandpetare.

3

Lägg gärna in bollarna i frysen en timme före grillning så rinner inte all ost ut på grillen.

4

Lägg bollarna på grillen, passa med grilltången och rulla runt dem så att baconet blir hårt grillat men passa upp så att osten inte rinner ut.

5

Servera med en skål med isbergssallad i lagom stora bitar att kunna lägga en boll i.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 pkt Bacon
 1 ask Cambozola (eller brie eller camembert)
 Isbergssallad

Instruktioner

1

Skär små bitar av cambozolaosten och rulla i nävarna till små bollar.

2

Rulla in varje ostboll i en baconskiva, försök täcka osten helt och fäst med tandpetare.

3

Lägg gärna in bollarna i frysen en timme före grillning så rinner inte all ost ut på grillen.

4

Lägg bollarna på grillen, passa med grilltången och rulla runt dem så att baconet blir hårt grillat men passa upp så att osten inte rinner ut.

5

Servera med en skål med isbergssallad i lagom stora bitar att kunna lägga en boll i.

Baconlindade Cambozolabollar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *