Baconlindade Cambozolabollar

 

cooked_user_7403SkapareAmonazonSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Baconlindade Cambozolabollar

Mängd810 Portioner
Förberedelse15 minTillagning15 minTotalt30 min

Ingredienser

 1 pkt Bacon
 1 ask Cambozola (eller brie eller camembert)
 Isbergssallad

Gör så här:

1

Skär små bitar av cambozolaosten och rulla i nävarna till små bollar.

2

Rulla in varje ostboll i en baconskiva, försök täcka osten helt och fäst med tandpetare.

3

Lägg gärna in bollarna i frysen en timme före grillning så rinner inte all ost ut på grillen.

4

Lägg bollarna på grillen, passa med grilltången och rulla runt dem så att baconet blir hårt grillat men passa upp så att osten inte rinner ut.

5

Servera med en skål med isbergssallad i lagom stora bitar att kunna lägga en boll i.

Beskrivning - Information

En sommarfavorit av endast 3 ingredienser som vi äter genom att gripa baconostbollen med ett salladsblad, dra ut tandpetaren och stoppa in hela härligheten i munnen utan att bli kladdig.

Recept kommer från en av makens kollegor och bilden är min egen.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 1 pkt Bacon
 1 ask Cambozola (eller brie eller camembert)
 Isbergssallad

Instruktioner

1

Skär små bitar av cambozolaosten och rulla i nävarna till små bollar.

2

Rulla in varje ostboll i en baconskiva, försök täcka osten helt och fäst med tandpetare.

3

Lägg gärna in bollarna i frysen en timme före grillning så rinner inte all ost ut på grillen.

4

Lägg bollarna på grillen, passa med grilltången och rulla runt dem så att baconet blir hårt grillat men passa upp så att osten inte rinner ut.

5

Servera med en skål med isbergssallad i lagom stora bitar att kunna lägga en boll i.

Baconlindade Cambozolabollar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *