Baconlindade grillade lökringar

Baconlindade grillade lökringar 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Lökringar har väl de flesta av oss ätit någon gång, men vad säger du om baconlindade grillade lökringar?
Hur gott på en skala liksom?
Det är sjukt enkelt och så jäkla gott att slänga på grillen.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Baconlindade grillade lökringar

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Ingredienser

 1 Stor lök
 2 Paket bacon

Gör så här:

1

Skala löken och skär den i cirka 1 cm tjocka skivor så du kan trycka ut ringar.

2

Ta en ring, med typ två lagerlök och snurra bacon runt det hela.
Gör så här med så många du kan och baconet räcker.

3

Grilla på indirekt värme och avsluta med lite hot and fast när löken fått bli mjuk.
Här måste du ha lite känsla för grillning, för det är omöjligt att säga några tider.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 Stor lök
 2 Paket bacon

Instruktioner

1

Skala löken och skär den i cirka 1 cm tjocka skivor så du kan trycka ut ringar.

2

Ta en ring, med typ två lagerlök och snurra bacon runt det hela.
Gör så här med så många du kan och baconet räcker.

3

Grilla på indirekt värme och avsluta med lite hot and fast när löken fått bli mjuk.
Här måste du ha lite känsla för grillning, för det är omöjligt att säga några tider.

Baconlindade grillade lökringar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *