Baconlindade omelettrullar

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Baconlindade omelettrullar

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning35 minTotalt45 min

Ingredienser

 4 st Ägg
 50 g Röd paprika
 50 g Gul paprika
 6 st Bacon (skivor)
 1 tsk Olivolja
 30 g Mozzarellaost (riven)
 2 msk Persilja
 1/2 tsk Chili flakes
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 180 grader.

3

Skär paprikan i små tärningar, cirka 0,5x0,5 cm.

5

Blanda ihop paprika, ägg, salt och peppar. Vispa ihop lite.Värm olivoljan i en stekpanna och häll på äggsmeten så att den fördelas jämnt i pannan. Lägg på ett lock och låt stå på mediumvärme i 4-5 minuter.

7

Lägg omeletten på en skärbräda och strö ost, persilja och chili flakes över den.

9

Rulla ihop till en rulltårta och skär upp den i 6 lika stora snurror.

11

Rulla en baconskiva runt varje snurra och sätt en tandpetare igenom den så att den håller ihop.

13

Placera dem i en ugnsfast form och ställ in i ugnen i 25 minuter.

15

Ta ut och servera direkt.

Beskrivning - Information

Här har du ett recept på baconlindade omelettrullar som passar perfekt som plockmat på en buffé eller som enkla snacks på kvällen. perfekta att dippa i en god sås om man vill det.

Köp ingredienser online till bra pris, fraktfritt!

- Chili flakes (ekologiska)

Recept och bild: SoDelicious

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 4 st Ägg
 50 g Röd paprika
 50 g Gul paprika
 6 st Bacon (skivor)
 1 tsk Olivolja
 30 g Mozzarellaost (riven)
 2 msk Persilja
 1/2 tsk Chili flakes
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 grader.

3

Skär paprikan i små tärningar, cirka 0,5x0,5 cm.

5

Blanda ihop paprika, ägg, salt och peppar. Vispa ihop lite.Värm olivoljan i en stekpanna och häll på äggsmeten så att den fördelas jämnt i pannan. Lägg på ett lock och låt stå på mediumvärme i 4-5 minuter.

7

Lägg omeletten på en skärbräda och strö ost, persilja och chili flakes över den.

9

Rulla ihop till en rulltårta och skär upp den i 6 lika stora snurror.

11

Rulla en baconskiva runt varje snurra och sätt en tandpetare igenom den så att den håller ihop.

13

Placera dem i en ugnsfast form och ställ in i ugnen i 25 minuter.

15

Ta ut och servera direkt.

Baconlindade omelettrullar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *