Baconnaise

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt
3.8
(4)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

Baconnaise

Beskrivning - Information

Baconnaise är ju ett helt fantastiskt häftigt tillbehör som du kan ha på en macka, till grillat kött eller bara äta som tillbehör som det är.
Det är alltså en baconsmakande majonnäs.
Godast blir det ju om du gör din egen majonnäs, men det funkar ju bra att använda färdigköpt majonnäs med. Men, välj rätt majonnäs bara så du inte tar en med massor av kolhydrater.
Jag har skrivit ett inlägg om köpt majonnäs där du kan se hur de ligger kolhydratsmässigt: Hur mycket kolhydrater i köpt majonnäs.

Recept och bild: Pernilla Tellström Bark

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 140 g Bacon
 1,50 deciliter Majonnäs
 Några droppar liquid smoke
 Lite rödvinsvinäger
 Salt

Gör så här:

1

Skär upp baconet och stek det knaprigt.
Låt svalna något.

2

Mixa ihop alla ingredienser tillsammans med baconet. Glöm inte bort att använda fettet i pannan med.

3

Smaka av med salt och lite peppar och de övriga smaksättarna.

4

Häll upp i en burk och njut!

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.8 / 5. Antal röster: 4

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 140 g Bacon
 1,50 deciliter Majonnäs
 Några droppar liquid smoke
 Lite rödvinsvinäger
 Salt

Instruktioner

1

Skär upp baconet och stek det knaprigt.
Låt svalna något.

2

Mixa ihop alla ingredienser tillsammans med baconet. Glöm inte bort att använda fettet i pannan med.

3

Smaka av med salt och lite peppar och de övriga smaksättarna.

4

Häll upp i en burk och njut!

Baconnaise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *