Det här är ett LCHF-recept på en grillmarinad som är kanongott till kyckling, men funkar även till fläskkött.
Låt köttet alltid marineras så länge som möjligt, minst två timmar för att dra in så mycket smak som möjligt.
Hacka/pressa vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser i en tjock påse.
Lägg i köttet och blanda runt det i påsen. Knyt ihop och förvara i kylen minst 3 timmar men gärna längre. Glöm inte bort att vända på påsen ibland.
Ta ut köttet i från kylen i god tid så det inte är kylskåpskallt när du skall grilla.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka/pressa vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser i en tjock påse.
Lägg i köttet och blanda runt det i påsen. Knyt ihop och förvara i kylen minst 3 timmar men gärna längre. Glöm inte bort att vända på påsen ibland.
Ta ut köttet i från kylen i god tid så det inte är kylskåpskallt när du skall grilla.