Basilikamarinad

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Basilikamarinad

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 1 msk Olivolja
 1 msk Rödvinsvinäger
 1 msk Hackad basilika (Färsk)
 1 msk Hackad rödlök
 2 tsk Salt
 1 tsk Svartpeppar (hel)
 1 st Vitlöksklyfta

Gör så här:

1

Hacka/pressa vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser i en tjock påse.

3

Lägg i köttet och blanda runt det i påsen. Knyt ihop och förvara i kylen minst 3 timmar men gärna längre. Glöm inte bort att vända på påsen ibland.

5

Ta ut köttet i från kylen i god tid så det inte är kylskåpskallt när du skall grilla.

Beskrivning - Information

Det här är ett LCHF-recept på en grillmarinad som är kanongott till kyckling,  men funkar även till fläskkött.

Låt köttet alltid marineras så länge som möjligt, minst två timmar för att dra in så mycket smak som möjligt.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 1 msk Olivolja
 1 msk Rödvinsvinäger
 1 msk Hackad basilika (Färsk)
 1 msk Hackad rödlök
 2 tsk Salt
 1 tsk Svartpeppar (hel)
 1 st Vitlöksklyfta

Instruktioner

1

Hacka/pressa vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser i en tjock påse.

3

Lägg i köttet och blanda runt det i påsen. Knyt ihop och förvara i kylen minst 3 timmar men gärna längre. Glöm inte bort att vända på påsen ibland.

5

Ta ut köttet i från kylen i god tid så det inte är kylskåpskallt när du skall grilla.

Basilikamarinad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *