
Beskrivning - Information
Det här är ett LCHF-recept på fröbröd som är hämtat från Birgitta Höglund. Ett enkelt fröbröd som är helt anpassat för dig som äter LCHF/lowcarb.
Ingredienser
Gör så här:
Börja med att vispa upp äggvitorna lätt.
Blanda ner övriga ingredienser. Var försiktig med saltet, då osten kan vara rejält salt.
Låt smeten svälla i en timme.
Forma små bullar med hjälp av sked eller slev. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Det blir 8 större eller 12 mindre bullar av det.
Grädda vackert gyllenbruna i 175 grader i cirka 15-20 minuter beroende på storleken.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja med att vispa upp äggvitorna lätt.
Blanda ner övriga ingredienser. Var försiktig med saltet, då osten kan vara rejält salt.
Låt smeten svälla i en timme.
Forma små bullar med hjälp av sked eller slev. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Det blir 8 större eller 12 mindre bullar av det.
Grädda vackert gyllenbruna i 175 grader i cirka 15-20 minuter beroende på storleken.
Låter gott men hur många kcal?
Jag har ingen som helst aning, jag räknar inte kalorier nämligen.
Ååå vill prova! Men tror du att det går att ta något annat än Halloumi?
Hm, jag vet inte… det kanske funkar med vanlig riven ost, men det är ju lite annan konsistens på den.
Testa, det är ju inte så knepigt…=)
Japp, bara att testa 🙂