Birgitta Höglunds kokos/ketobollar

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Birgitta Höglunds kokos/ketobollar

Mängd10 Portioner
Förberedelse20 minTillagning10 minTotalt30 min

Ingredienser

Gör så här:

1

Blanda allt utom 3 dl kokosflingor i en kastrull.

2

Koka upp och låt det hela sjuda på svag värme i cirka 15 minuter. Rör om ibland.

3

Låt svalna en stund och rör sedan ner två deciliter kokosflingor till (du ska ha kvar en dl nu). Ställ i kylen en timme så det får stelna.

4

Forma till bollar, cirka en matsked i storlek. Häll upp de sista kokosflingorna på ett tallrik och rulla bollarna i kokosen så att bollarna blir helt täckta.

5

Förvara i en låda med lock med bakplåtspapper mellan varje lager.

Beskrivning - Information

Ännu ett härligt recept från Birgitta Höglund. Den här gången så är det hennes kokos/ketobollar som vi delar med oss av.

Det här LCHF-receptet ger ungefär 20 bollar.

Ett tips. Om du vill göra bounty, så kan du doppa bollarna i choklad.

Ketobollar är ett ypperligt sätt att få i sig lite extra fett om man har svårt att få ihop dagsmängden.

En annan variant av ketobollar är dessa: Ekofilosophies ketobollar

Recept från Birgitta Höglund

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Blanda allt utom 3 dl kokosflingor i en kastrull.

2

Koka upp och låt det hela sjuda på svag värme i cirka 15 minuter. Rör om ibland.

3

Låt svalna en stund och rör sedan ner två deciliter kokosflingor till (du ska ha kvar en dl nu). Ställ i kylen en timme så det får stelna.

4

Forma till bollar, cirka en matsked i storlek. Häll upp de sista kokosflingorna på ett tallrik och rulla bollarna i kokosen så att bollarna blir helt täckta.

5

Förvara i en låda med lock med bakplåtspapper mellan varje lager.

Birgitta Höglunds kokos/ketobollar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *