Björns pizzabotten

SkapareBamsemannen78SvårighetsgradLätt
4.1
(70)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

Björns pizzabotten
Kategori

Beskrivning - Information

Alltså! Jag gjorde ett eget recept på pizzabotten...... Jag har ätit lchf till och från i 11år och det här är det enda som har varit i närheten av vanlig pizza både i konsistens och utseende... Jag toppade med en tomatsås och gjorde precis som med vanlig pizza. Den håller ihop så man kan äta den med handen. Kanten blev smaskigt knaprig.

Mängd1 Portion
Förberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min

Ingredienser

 1 dl Pofiber
 1 tsk Bakpulver
 2 st Ägg
 0,50 tsk Salt
 2-3 msk Grädde
 1 dl Riven ost

Gör så här:

1

Blanda alla torra ingredienser i en skål.

2

Rör ihop med de andra ingredienserna till en tjock smet /gröt - konsistens.

3

Klipp till ett bakplåtspapper som passar tallriken i micron.

4

Bre ut smeten till en cirkel som är ca 5-6mm tjock.
Kör i micron ca 2 min på full effekt.

5

Ta ut och vänd upp på ett nytt bakplåtspapper på en ugnsplåt.
Toppa den som du vill och grädda på 225° 10-15 min

Lycka till! 😋🤤

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 70

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 dl Pofiber
 1 tsk Bakpulver
 2 st Ägg
 0,50 tsk Salt
 2-3 msk Grädde
 1 dl Riven ost

Instruktioner

1

Blanda alla torra ingredienser i en skål.

2

Rör ihop med de andra ingredienserna till en tjock smet /gröt - konsistens.

3

Klipp till ett bakplåtspapper som passar tallriken i micron.

4

Bre ut smeten till en cirkel som är ca 5-6mm tjock.
Kör i micron ca 2 min på full effekt.

5

Ta ut och vänd upp på ett nytt bakplåtspapper på en ugnsplåt.
Toppa den som du vill och grädda på 225° 10-15 min

Lycka till! 😋🤤

Björns pizzabotten

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *