Hoppa till innehåll
Open navigation

Blomkålsduchesse

4,60 av 5 röster
Sparat av: st
Blomkålsduchesse
Det här är ett LCHF-recept på blomkålsduchesse som du kan använda till att göra gratäng, plankstek eller bara göra fina duchessetoppar.Ett jättegott tillbehör som inte är alltför svårt att laga heller.
4,60 av 5 röster
Sparat av: st
Portioner: 2
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär ner blomkålen i buketter och koka riktigt mjuka.
  • Häll av vattnet och ställ tillbaka kastrullen på plattan och ånga av så mycket vätska du bara kan. Det är massor med vätska kvar i blomkålen. Ju mer vätska du får bort desto bättre.
  • Mosa/mixa/passera blomkålen så att den blir riktigt fin i konsistensen. Blanda ner övriga ingredienser. Smaka av så att det är lagom med salt och peppar.
  • Fyll en spritspåse och spritsa ut det du önskar…
  • Gratinera i ugnen på 225 grader tills de har fått en vacker färg.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg