Blomkålsduchesse

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Blomkålsduchesse

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning25 minTotalt35 min

Ingredienser

 400 g Blomkål
 15 g Smör
 2 Äggulor
 3 msk Färsk parmesan (riven)
 1 tsk Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Gör så här:

1

Skär ner blomkålen i buketter och koka riktigt mjuka.

3

Häll av vattnet och ställ tillbaka kastrullen på plattan och ånga av så mycket vätska du bara kan. Det är massor med vätska kvar i blomkålen. Ju mer vätska du får bort desto bättre.

5

Mosa/mixa/passera blomkålen så att den blir riktigt fin i konsistensen. Blanda ner övriga ingredienser. Smaka av så att det är lagom med salt och peppar.

7

Fyll en spritspåse och spritsa ut det du önskar...

9

Gratinera i ugnen på 225 grader tills de har fått en vacker färg.

Beskrivning - Information

Det här är ett LCHF-recept på blomkålsduchesse som du kan använda till att göra gratäng, plankstek eller bara göra fina duchessetoppar.

Ett jättegott tillbehör som inte är alltför svårt att laga heller.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 400 g Blomkål
 15 g Smör
 2 Äggulor
 3 msk Färsk parmesan (riven)
 1 tsk Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Skär ner blomkålen i buketter och koka riktigt mjuka.

3

Häll av vattnet och ställ tillbaka kastrullen på plattan och ånga av så mycket vätska du bara kan. Det är massor med vätska kvar i blomkålen. Ju mer vätska du får bort desto bättre.

5

Mosa/mixa/passera blomkålen så att den blir riktigt fin i konsistensen. Blanda ner övriga ingredienser. Smaka av så att det är lagom med salt och peppar.

7

Fyll en spritspåse och spritsa ut det du önskar...

9

Gratinera i ugnen på 225 grader tills de har fått en vacker färg.

Blomkålsduchesse

7 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *