Bountybollar (LCHF)

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Bountybollar (LCHF)

Mängd8 Portioner
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Ingredienser

Gör så här:

1

Mixa ihop alla ingredienser utom choklad och kokosoljan (skall användas att doppa i).

2

Rulla smeten till 8 jämnstora bollar och ställ dem kallt en stund.

3

Smält chokladen i vattenbad och blanda ner kokosoljan för att göra chokladen lite tunnare.

4

Doppa kulorna i chokladen och ställ dem på en tallrik. Toppa med lite kokos om du vill. Ställ dem i kylen igen tills det att chokladen har stelnat.

Beskrivning - Information

Bountybollar är något som dyker upp på olika sidor lite då och då och det är bara så otroligt gott att göra och påminner väldigt mycket om den gamla klassikern Bounty.

Just det här receptet kommer från fantastiska Jill och detta är något som funkar kanon för dig som äter LCHF/lowcarb.

Receptet ger dig cirka 8 bollar. Det kan vara värt att göra dubbla satsen bara för att de är försvinnande goda.

Recept och bild: Jill Wallentin

Om du vill ha fler härliga recept från Jill så rekommenderar jag varmt hennes kokbok Jills mat efter säsong.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

1

Mixa ihop alla ingredienser utom choklad och kokosoljan (skall användas att doppa i).

2

Rulla smeten till 8 jämnstora bollar och ställ dem kallt en stund.

3

Smält chokladen i vattenbad och blanda ner kokosoljan för att göra chokladen lite tunnare.

4

Doppa kulorna i chokladen och ställ dem på en tallrik. Toppa med lite kokos om du vill. Ställ dem i kylen igen tills det att chokladen har stelnat.

Bountybollar (LCHF)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *