Cam’s Coleslaw

SkapareCamSvårighetsgradLätt
0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

Cam’s Coleslaw

Beskrivning - Information

Att hitta det perfekta receptet p coleslaw är inte lätt - det finns hur många som helst att välja på...  Så just därför gjorde jag istället mitt egna coleslawrecept, och allt ligger i VAD man har i dressingen.

Det här är ett recept jag är mycket nöjd med & coleslaw passar till det mesta - allt från grillen, bredvid hamburgaren, till kyckling, till köttbiten från stekpannan... Bara fantasin sätter gränserna!

Ett alternativ till vitkål i dressingen är att istället använda vaxbönor - då får man istället känslan av att det är en kall pastasallad man äter...

Jag är medveten om att Johnnys senap innehåller en del socker & den kan säkert uteslutas för den som vill det, men den gör en hel del för smaken.

Mängd2 Portioner
Förberedelse1 minTillagning10 minTotalt11 min

Ingredienser

 1/2 st Litet vitkålshuvud
 1 st Liten morot
 1/2 st Rödlök
 1/2 dl Majonnäs
 3/4 dl Creme Fraiche
 2 tsk Fransk grovkornig senap
 1 tsk Johnnys sötstarka senap

Gör så här:

1

Strimla vitkålen, gärna med osthyvel, så det blir riktigt tunnt & fint.

3

Riv moroten grovt.

5

Skär löken i mycket tunna skivor.

7

Blanda ihop alla ingredienserna för dressingen i en skål/bunke.

9

Tillsätt grönsakerna till dressingen & rör om väl.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1/2 st Litet vitkålshuvud
 1 st Liten morot
 1/2 st Rödlök
 1/2 dl Majonnäs
 3/4 dl Creme Fraiche
 2 tsk Fransk grovkornig senap
 1 tsk Johnnys sötstarka senap

Instruktioner

1

Strimla vitkålen, gärna med osthyvel, så det blir riktigt tunnt & fint.

3

Riv moroten grovt.

5

Skär löken i mycket tunna skivor.

7

Blanda ihop alla ingredienserna för dressingen i en skål/bunke.

9

Tillsätt grönsakerna till dressingen & rör om väl.

Cam’s Coleslaw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *