
Beskrivning - Information
Att hitta det perfekta receptet p coleslaw är inte lätt - det finns hur många som helst att välja på... Så just därför gjorde jag istället mitt egna coleslawrecept, och allt ligger i VAD man har i dressingen.
Det här är ett recept jag är mycket nöjd med & coleslaw passar till det mesta - allt från grillen, bredvid hamburgaren, till kyckling, till köttbiten från stekpannan... Bara fantasin sätter gränserna!
Ett alternativ till vitkål i dressingen är att istället använda vaxbönor - då får man istället känslan av att det är en kall pastasallad man äter...
Jag är medveten om att Johnnys senap innehåller en del socker & den kan säkert uteslutas för den som vill det, men den gör en hel del för smaken.
Ingredienser
Gör så här:
Strimla vitkålen, gärna med osthyvel, så det blir riktigt tunnt & fint.
Riv moroten grovt.
Skär löken i mycket tunna skivor.
Blanda ihop alla ingredienserna för dressingen i en skål/bunke.
Tillsätt grönsakerna till dressingen & rör om väl.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Strimla vitkålen, gärna med osthyvel, så det blir riktigt tunnt & fint.
Riv moroten grovt.
Skär löken i mycket tunna skivor.
Blanda ihop alla ingredienserna för dressingen i en skål/bunke.
Tillsätt grönsakerna till dressingen & rör om väl.