Cam’s Coleslaw

SkapareCamSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Cam’s Coleslaw

Mängd2 Portioner
Förberedelse1 minTillagning10 minTotalt11 min

Ingredienser

 1/2 st Litet vitkålshuvud
 1 st Liten morot
 1/2 st Rödlök
 1/2 dl Majonnäs
 3/4 dl Creme Fraiche
 2 tsk Fransk grovkornig senap
 1 tsk Johnnys sötstarka senap

Gör så här:

1

Strimla vitkålen, gärna med osthyvel, så det blir riktigt tunnt & fint.

3

Riv moroten grovt.

5

Skär löken i mycket tunna skivor.

7

Blanda ihop alla ingredienserna för dressingen i en skål/bunke.

9

Tillsätt grönsakerna till dressingen & rör om väl.

Beskrivning - Information

Att hitta det perfekta receptet p coleslaw är inte lätt - det finns hur många som helst att välja på...  Så just därför gjorde jag istället mitt egna coleslawrecept, och allt ligger i VAD man har i dressingen.

Det här är ett recept jag är mycket nöjd med & coleslaw passar till det mesta - allt från grillen, bredvid hamburgaren, till kyckling, till köttbiten från stekpannan... Bara fantasin sätter gränserna!

Ett alternativ till vitkål i dressingen är att istället använda vaxbönor - då får man istället känslan av att det är en kall pastasallad man äter...

Jag är medveten om att Johnnys senap innehåller en del socker & den kan säkert uteslutas för den som vill det, men den gör en hel del för smaken.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1/2 st Litet vitkålshuvud
 1 st Liten morot
 1/2 st Rödlök
 1/2 dl Majonnäs
 3/4 dl Creme Fraiche
 2 tsk Fransk grovkornig senap
 1 tsk Johnnys sötstarka senap

Instruktioner

1

Strimla vitkålen, gärna med osthyvel, så det blir riktigt tunnt & fint.

3

Riv moroten grovt.

5

Skär löken i mycket tunna skivor.

7

Blanda ihop alla ingredienserna för dressingen i en skål/bunke.

9

Tillsätt grönsakerna till dressingen & rör om väl.

Cam’s Coleslaw

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *