
Beskrivning - Information
En riktigt Carbonara innehåller pasta och ingen grädde. Jag ville dock göra en Carbonara som var lite mer LCHF och kom fram till det här receptet.
Riktigt gott och krämigt!
Ingredienser
Gör så här:
Strimla baconet och hacka löken och vitlöken.
Stek det i lite smör/olivolja.
Slå på grädden och crème fraichen och tillsätt buljongen.
Krydda med nymalen svartpeppar, efter tycke och smak. Jag tycker om ganska mycket peppar.
Låt puttra i cirka fem minuter.
Strimla vitkålen fint så att det blir lite som spagetti. Koka i välsaltat vatten tills det är al dente. (du kan även lägga i en krossad vitlöksklyfta i vattnet, så det får mer smak)
Lägg upp på tallrik med såsen och riv parmesan över det hela.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Strimla baconet och hacka löken och vitlöken.
Stek det i lite smör/olivolja.
Slå på grädden och crème fraichen och tillsätt buljongen.
Krydda med nymalen svartpeppar, efter tycke och smak. Jag tycker om ganska mycket peppar.
Låt puttra i cirka fem minuter.
Strimla vitkålen fint så att det blir lite som spagetti. Koka i välsaltat vatten tills det är al dente. (du kan även lägga i en krossad vitlöksklyfta i vattnet, så det får mer smak)
Lägg upp på tallrik med såsen och riv parmesan över det hela.