Cecilias avokadochokladbollar

Av LCHF-arkivet  ,   

maj 12, 2016

Detta LCHF-recept på avokadochokladbollar är ett otroligt bra alternativ till vanliga chokladbollar eller de som har sötningsmedel i sig. Feta, goda och nyttiga!

Mejerifria och naturligt glutenfria.

Receptet ger ungefär 15 bollar á 10 gram.

Här kan du köpa en god ekologisk choklad

Recept och bild: Cecilia Folkesson

(Cecilia är även licensierad kostrådgivare. Så behöver du lite extra hjälp, så kontakta henne.)

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 5 min
  • Mängd: 10 portioner

Ingredienser

1 Avokado (mogen)

100 g Mörk choklad (minst 70%)

1 krm Vaniljpulver

1,5 msk Kakaopulver

2 msk Kakaopulver (att rulla i)

Instruktioner

00:00

2 Omdömen

LCHF-arkivet

juni 21, 2018

Kul att du tyckte om dem!
Tack så mycket för återkopplingen.

Julia

juni 21, 2018

Jättegott


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.