Cecilias avokadochokladbollar

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Detta LCHF-recept på avokadochokladbollar är ett otroligt bra alternativ till vanliga chokladbollar eller de som har sötningsmedel i sig. Feta, goda och nyttiga!

Mejerifria och naturligt glutenfria.

Receptet ger ungefär 15 bollar á 10 gram.

Här kan du köpa en god ekologisk choklad

Recept och bild: Cecilia Folkesson

(Cecilia är även licensierad kostrådgivare. Så behöver du lite extra hjälp, så kontakta henne.)


Mängd10 Portioner
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

 1 Avokado (mogen)
 100 g Mörk choklad (minst 70%)
 1 krm Vaniljpulver
 1,5 msk Kakaopulver
 2 msk Kakaopulver (att rulla i)

Kategori,

Ingredienser

 1 Avokado (mogen)
 100 g Mörk choklad (minst 70%)
 1 krm Vaniljpulver
 1,5 msk Kakaopulver
 2 msk Kakaopulver (att rulla i)

Instruktioner

Cecilias avokadochokladbollar

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *