Cecilias avokadochokladbollar

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Detta LCHF-recept på avokadochokladbollar är ett otroligt bra alternativ till vanliga chokladbollar eller de som har sötningsmedel i sig. Feta, goda och nyttiga!

Mejerifria och naturligt glutenfria.

Receptet ger ungefär 15 bollar á 10 gram.

Här kan du köpa en god ekologisk choklad

Recept och bild: Cecilia Folkesson

(Cecilia är även licensierad kostrådgivare. Så behöver du lite extra hjälp, så kontakta henne.)

DelaSparaDelaBigOven

Mängd10 Portioner
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

 1 Avokado (mogen)
 100 g Mörk choklad (minst 70%)
 1 krm Vaniljpulver
 1,5 msk Kakaopulver
 2 msk Kakaopulver (att rulla i)

Kategori,

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 Avokado (mogen)
 100 g Mörk choklad (minst 70%)
 1 krm Vaniljpulver
 1,5 msk Kakaopulver
 2 msk Kakaopulver (att rulla i)

Instruktioner

Cecilias avokadochokladbollar

3 Comments

  1. Hej, ser jätte goda ut, misstänker att jag smälter chokladen och nosar avocadon, blandar i resten, eller kör jag allt i mixer (choklad smält förstås)?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *