Chiapudding med vanilj

Chiapudding med vanilj 1SkapareCam
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

En jättegod frukost eller ett mellanmål. Det passar bra till vilket som, bara man vänjer sig vid den något märkliga konsistensen... Servera med färska eller tinade bär samt kokosflagor/kokoschips.

Receptet har jag fått från en väninna som varken äter några glutenprodukter eller mjölkprodukter, så det passar utmärkt till LCHF-kosten.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Chiapudding med vanilj

Mängd1 Portion
Förberedelse3 minTillagning3 timTotalt3 tim 3 min

Ingredienser

 2 dl kokosmjölk eller kokosgrädde
 2 msk Chiafrön
 1/2 tsk Vaniljpulver
 1/2 dl Färska eller tinade bär
 1 dl Kokosflagor/kokoschips

Gör så här:

1

Blanda kokosmjölk/kokosgrädde, chiafrön & vaniljpulver.

3

Häll blandningen i en portionsskål & låt stå minst ett par timmar. Helst över natten. Rör då gärna om en extra gång innan sängdagseftersom fröna gärna lägger sig i botten annars.

5

Servera direkt från kylen med bär & kokosflagor.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 2 dl kokosmjölk eller kokosgrädde
 2 msk Chiafrön
 1/2 tsk Vaniljpulver
 1/2 dl Färska eller tinade bär
 1 dl Kokosflagor/kokoschips

Instruktioner

1

Blanda kokosmjölk/kokosgrädde, chiafrön & vaniljpulver.

3

Häll blandningen i en portionsskål & låt stå minst ett par timmar. Helst över natten. Rör då gärna om en extra gång innan sängdagseftersom fröna gärna lägger sig i botten annars.

5

Servera direkt från kylen med bär & kokosflagor.

Chiapudding med vanilj

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *