
Beskrivning - Information
Chimichurri är en marinad som man även kan använda som en typ av sås/dressing till framförallt kött men även kyckling, fisk och skaldjur gifter sig fint med en god chimichurri.
Använd en del till att marinera ditt kött och en del till serveringen. Otroligt gott är det iaf!
Blandpersilja är att föredra då den har en godare smak, men det går även med vanlig krusbladig persilja.
Ingredienser
Gör så här:
Hacka persiljan lite och lägg den i en mixer eller hög skål om du har stavmixer.
Tillsätt övriga ingredienser och mixa ihop. Det behöver absolut inte bli en slät röra, utan den kan gärna vara lite finhackad. Det är en smaksak.
Använd som sås eller använd hälften som marinad och hälften som sås till grillat.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka persiljan lite och lägg den i en mixer eller hög skål om du har stavmixer.
Tillsätt övriga ingredienser och mixa ihop. Det behöver absolut inte bli en slät röra, utan den kan gärna vara lite finhackad. Det är en smaksak.
Använd som sås eller använd hälften som marinad och hälften som sås till grillat.