Chokladbiskvier

 

cooked_user_8054Skapare@mittsockerfrialivSvårighetsgradLätt

4.4
(17)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Chokladbiskvier

Mängd18 Portioner
Tillagning1 tim 30 min

Ingredienser

Biskvibottnar
 4 st Äggvitor
 4 deciliter Mandelmjöl
 1 dl Sötning
Smörkräm
 150 g Smör
 0,50 dl Sötning
 1 st Äggula
 3 tsk Kakao
Chokladöverdrag
 130 g 70 % Lindt dessertchoklad

Gör så här:

Biskvibottnar
1

Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ihop äggvitor, mandelmjöl och sötströ. Forma lagom stora biskvier och lägg på bakplåtspapper. Grädda i 10-15 min tills de är gyllene. Låt svalna på galler.

Smörkräm
2

Rör ihop rumsvarmt smör med sötströ, kakao och äggula till en jämn kräm.

Montering
3

Lägg en klick smörkräm på undersidan av den kalla bottnen och forma den jämn. Ställ kallt i någon timme.
Smält chokladen och doppa försiktigt biskvierna. Låt kallna.

Beskrivning - Information

Ljuvliga chokladbiskvier som lätt kan bli en vana att ha i frysen ❤️
Helt perfekt för dig som äter lchf eller har vänner som kommer över som vill minska ner på socker och kolhydrater.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.4 / 5. Antal röster: 17

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

Biskvibottnar
 4 st Äggvitor
 4 deciliter Mandelmjöl
 1 dl Sötning
Smörkräm
 150 g Smör
 0,50 dl Sötning
 1 st Äggula
 3 tsk Kakao
Chokladöverdrag
 130 g 70 % Lindt dessertchoklad

Instruktioner

Biskvibottnar
1

Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ihop äggvitor, mandelmjöl och sötströ. Forma lagom stora biskvier och lägg på bakplåtspapper. Grädda i 10-15 min tills de är gyllene. Låt svalna på galler.

Smörkräm
2

Rör ihop rumsvarmt smör med sötströ, kakao och äggula till en jämn kräm.

Montering
3

Lägg en klick smörkräm på undersidan av den kalla bottnen och forma den jämn. Ställ kallt i någon timme.
Smält chokladen och doppa försiktigt biskvierna. Låt kallna.

Chokladbiskvier

9 Comments

  1. Hej, såg ett recept på chokladbiskvier och undrar vad heter sötningsmedlet som man använder?
    Med vänlig hälsning, Gretel

  2. Kan man göra endast botten å frysa in dem Tina upp dem och sätta på choklad kräm och smält choklad den dagen man ska äta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *