Chokladrutor med mandelsmör och kokos

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Chokladrutor med mandelsmör och kokos

Kategori,

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Ingredienser

 100 g Mörk choklad (minst 70%)
 4 msk Mandelsmör
 1 dl Rostade kokoschips

Gör så här:

1

Börja med att smälta ungefär 2/3 av chokladen i ett vattenbad.

2

Ta ett bakplåtspapper och bred ut chokladen till en 10x10 cm stor ruta. Ställ i kylen och låt stelna.

3

När chokladen stelnat så tar du ut den och brer ut mandelsmöret i ett jämnt lager över chokladen. Ställ in i kylen igen och låt sätta sig lite.

4

Smält ner resten av chokladen och blanda ner kokoschipsen. Blanda tills all kokos är täckt med choklad.

5

Bred ut kokosblandningen över mandelsmöret och ställ in i kylen igen så det går stelna till.

6

Ta ut och skär i passande bitar.

Beskrivning - Information

Med endast tre ingredienser är detta något otroligt enkelt godis att göra till sig själv om man känner att man kan unna sig lite godis. Dessa chokladrutor med mandelsmör och kokos är bara hur goda som helst.

Tänk på att om du äter strikt LCHF så är detta inget som du skall unna dig, utan det är mer för den som äter liberal LCHF.

Beställ mandelsmör här.

Beställ rostade kokoschips här.

Recept och bild: Cecilia Folkesson

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 100 g Mörk choklad (minst 70%)
 4 msk Mandelsmör
 1 dl Rostade kokoschips

Instruktioner

1

Börja med att smälta ungefär 2/3 av chokladen i ett vattenbad.

2

Ta ett bakplåtspapper och bred ut chokladen till en 10x10 cm stor ruta. Ställ i kylen och låt stelna.

3

När chokladen stelnat så tar du ut den och brer ut mandelsmöret i ett jämnt lager över chokladen. Ställ in i kylen igen och låt sätta sig lite.

4

Smält ner resten av chokladen och blanda ner kokoschipsen. Blanda tills all kokos är täckt med choklad.

5

Bred ut kokosblandningen över mandelsmöret och ställ in i kylen igen så det går stelna till.

6

Ta ut och skär i passande bitar.

Chokladrutor med mandelsmör och kokos

2 Comments

  1. Hur gör jag för att se hela receptet.
    Annonsen tänker punkt 2,3 o 4. Började följa er på instagram men där hittade jag inte det här receptet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *