Christines Kokosplättar

SkapareChristine Lundin
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Mejerifria kokosplättar med smak av kardemumma

DelaSparaDelaBigOven

Mängd23 Portioner
Förberedelse5 minTillagning20 minTotalt25 min

 3 ägg
 2,5 dl kokosmjölk
 1 krm salt
 1 krm kardemumma
 1 msk fiberhusk

1

Vispa ihop ägg + kokosmjölk

2

Blanda i de torra ingredienserna

3

Låt svälla nån minut

4

Smält lite smör i ett plättjärn och grädda plättarna.

5

Servera med färska bär och vispad grädde/kokosgrädde

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 3 ägg
 2,5 dl kokosmjölk
 1 krm salt
 1 krm kardemumma
 1 msk fiberhusk

Instruktioner

1

Vispa ihop ägg + kokosmjölk

2

Blanda i de torra ingredienserna

3

Låt svälla nån minut

4

Smält lite smör i ett plättjärn och grädda plättarna.

5

Servera med färska bär och vispad grädde/kokosgrädde

Christines Kokosplättar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *