Christines Laxnuggets

Av Christine Lundin  , ,   

mars 16, 2018

Magiskt goda och frasiga nuggets som passar när som helst! De är dessutom enkla att göra.

  • Förberedelse: 20 min
  • Tillagning: 16 tim
  • Mängd: 2-3 portioner

Ingredienser

Panering

Ca 1-2 dl finriven parmesan

Ca 1 dl skalade sesamfrön

Ca 3 msk pofiber

Salt, peppar

Fisken

4 portionsbitar lax

2 ägg

Instruktioner

1Skär varje lax bit i ca 5 bitar

2Blanda ingredienserna till paneringen

3Vänd laxen i paneringen, doppa sedan i ägg och sedan ytterligare en gång i paneringen.

4Värm rapsolja i en kastrull med tjock botten och höga kanter. Fritera ca 4 bitar åt gången, ca 1-2 minuter tills paneringen är gyllenbrun.

5Ta upp och låt rinna av på papper.

6Servera med en god dipp och sallad

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.