Christines Lchf-microbröd

cooked user 25Skapare@lchfchristineSvårighetsgradLätt

4
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Christines Lchf-microbröd

Mängd1 Portion
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

Gör så här:

1

Knäck ägget i en stor mugg eller liten skål. Gärna med så raka kanter som möjligt, då gräddas den jämnare.

2

Vispa ner de övriga ingredienserna och kör på full effekt i 2-2,5 minuter.

3

Låt svalna och dela i 2 skivor.

Beskrivning - Information

Det perfekta lchf-brödet när man är i farten eller har slut på förrådet i frysen. Helt underbart gott att rosta!

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Knäck ägget i en stor mugg eller liten skål. Gärna med så raka kanter som möjligt, då gräddas den jämnare.

2

Vispa ner de övriga ingredienserna och kör på full effekt i 2-2,5 minuter.

3

Låt svalna och dela i 2 skivor.

Christines Lchf-microbröd

One Comment

  1. Byter ut färskosten mot turkisk yoghurt. Har även provat att tredubbla receptet, ha det i en större fyrkantig form och köra det lite längre i micron. Blir perfekt till landgång/smörgåstårta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *