Christines Lchf-microbröd

SkapareChristine Lundin
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det perfekta lchf-brödet när man är i farten eller har slut på förrådet i frysen. Helt underbart gott att rosta!

DelaSparaDelaBigOven

Mängd1 Portion
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

 1 ägg
 1 msk pofiber
 1 msk mandelmjöl
 0,5 tsk bakpulver
 2 msk färskost
 1 nypa salt

1

Knäck ägget i en stor mugg eller liten skål. Gärna med så raka kanter som möjligt, då gräddas den jämnare.

2

Vispa ner de övriga ingredienserna och kör på full effekt i 2-2,5 minuter.

3

Låt svalna och dela i 2 skivor.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 ägg
 1 msk pofiber
 1 msk mandelmjöl
 0,5 tsk bakpulver
 2 msk färskost
 1 nypa salt

Instruktioner

1

Knäck ägget i en stor mugg eller liten skål. Gärna med så raka kanter som möjligt, då gräddas den jämnare.

2

Vispa ner de övriga ingredienserna och kör på full effekt i 2-2,5 minuter.

3

Låt svalna och dela i 2 skivor.

Christines Lchf-microbröd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *