Christines Lchf-microbröd

Av Christine Lundin  , , ,   , , ,

juni 2, 2018

Det perfekta lchf-brödet när man är i farten eller har slut på förrådet i frysen. Helt underbart gott att rosta!

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Mängd: 1 port

Ingredienser

1 ägg

1 msk pofiber

1 msk mandelmjöl

0,5 tsk bakpulver

2 msk färskost

1 nypa salt

Instruktioner

1Knäck ägget i en stor mugg eller liten skål. Gärna med så raka kanter som möjligt, då gräddas den jämnare.

2Vispa ner de övriga ingredienserna och kör på full effekt i 2-2,5 minuter.

3Låt svalna och dela i 2 skivor.

Tips! Variera genom att tillsätta tex fröer, kryddor eller andra smaksättningar.

Följ mig gärna på Instagram där jag delar med mig av min lchf-vardag. @The_lchf_amateur

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.