
Beskrivning - Information
Ett mycket enkelt och gott bröd som påminner om tunnbröd i smaken. Utmärkt att rosta! Ägg och mejerifritt.
Ingredienser
Gör så här:
Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.
Dela degen i fem bollar.
Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.
Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.
Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.
Dela degen i fem bollar.
Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.
Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.
Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.