Christines Stekpannebröd

cooked_user_25SkapareChristine Lundin @lchfchristine
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Ett mycket enkelt och gott bröd som påminner om tunnbröd i smaken. Utmärkt att rosta! Ägg och mejerifritt.

DelaTweetSparaDelaBigOven

stekpannebröd

Mängd5 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 1,5 msk rapsolja
 1,5 dl vatten
 0,5 tsk salt
 ca 0,5-1 tsk Anis

Gör så här:

1

Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.

2

Dela degen i fem bollar.

3

Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.

4

Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.

5

Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1,5 msk rapsolja
 1,5 dl vatten
 0,5 tsk salt
 ca 0,5-1 tsk Anis

Instruktioner

1

Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.

2

Dela degen i fem bollar.

3

Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.

4

Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.

5

Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.

Christines Stekpannebröd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *