Christines Stekpannebröd

cooked user 25Skapare@lchfchristineSvårighetsgradLätt

4
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

stekpannebröd

Kategori

Mängd5 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 1,5 msk rapsolja
 1,5 dl vatten
 0,5 tsk salt
 ca 0,5-1 tsk Anis

Gör så här:

1

Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.

2

Dela degen i fem bollar.

3

Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.

4

Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.

5

Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.

Beskrivning - Information

Ett mycket enkelt och gott bröd som påminner om tunnbröd i smaken. Utmärkt att rosta! Ägg och mejerifritt.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1,5 msk rapsolja
 1,5 dl vatten
 0,5 tsk salt
 ca 0,5-1 tsk Anis

Instruktioner

1

Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.

2

Dela degen i fem bollar.

3

Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.

4

Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.

5

Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.

Christines Stekpannebröd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *