Citron, kyckling och sparris stir-fry

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

Citron, kyckling och sparris stir-fry

Beskrivning - Information

Att göra olika stir-frys är otroligt enkelt och gott. Man kan variera innehåll och smaker hur mycket som helst. Det här är en citron, kyckling och sparris stir-fry som inte tar mer än 20 minuter att svänga ihop från det att du plockar fram första ingrediensen. Otroligt lättlagat.

Handla ingredienser online, fraktfritt!

- Tamarisoja (ekologisk)
- Shiratakinudlar

Det som kanske fattas här är en typ av fettkälla, men det kan du enkelt få genom att göra en god vitlöksdipp till.

Servera med lite shiratakinudlar t ex.

Recept och bild: Proper Tasty

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min

Ingredienser

 2 st Kycklingfilé
 200 g Sparris (färsk)
 1 msk Vitlök (finhackad)
 1 msk Olivolja
 1 tsk Salt
 0,5 tsk Svartpeppar (nymalen)
 1 tsk Skal av citron
 1 msk Saften av citron

Gör så här:

1

Skär kycklingen i strimlor.

3

Skär sparrisen i mindre bitar, cirka 3-4 cm långa.

5

Bryn kycklingen tillsammans med vitlöken i olivoljan. Salta och peppra.

7

Tillsätt sparrisen, citronskalet och citronsaften och låt den fräsa med några minuter.

9

Slå på sojan och rör om igen tills allt har fått soja på sig och kycklingen är genomstekt.

11

Servera direkt!

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 st Kycklingfilé
 200 g Sparris (färsk)
 1 msk Vitlök (finhackad)
 1 msk Olivolja
 1 tsk Salt
 0,5 tsk Svartpeppar (nymalen)
 1 tsk Skal av citron
 1 msk Saften av citron

Instruktioner

1

Skär kycklingen i strimlor.

3

Skär sparrisen i mindre bitar, cirka 3-4 cm långa.

5

Bryn kycklingen tillsammans med vitlöken i olivoljan. Salta och peppra.

7

Tillsätt sparrisen, citronskalet och citronsaften och låt den fräsa med några minuter.

9

Slå på sojan och rör om igen tills allt har fått soja på sig och kycklingen är genomstekt.

11

Servera direkt!

Citron, kyckling och sparris stir-fry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *